Получен е сигнал за човек в безпомощно състояние, който се

...
Получен е сигнал за човек в безпомощно състояние, който се
Коментари Харесай

Главният секретар на МВР с горещи данни по случая с отвлечения и пребит Стайко Стайков

Получен е сигнал за човек в безпомощно положение, който се намира на паркинг. Към мястото е тръгнал екип на незабавна помощ е изчакан от индивида, който е подал сигнала. Той ги е отвел до къща, където Стайко Стайков е прегледан в близката къща. Това заяви на ексклузивен брифинг основният секретар на Министерство на вътрешните работи основен комисар Ивайло Иванов, оповестява Блиц.

„ Лекарите са го закарали в Пирогов. След като е закаран в болничното заведение, в Столична дирекция на вътрешните работи е подаден сигнал, че същият е бил похитен. Това излиза наяве от думите му при първичните прегледи. Казал е, че е похитен. Сигналът е подаден от непосредствен другар в 9:12 часа ”, сподели още комисар Иванов.

От думите му стана ясно още, че нощес сред 20 и 21 часа такси е откарало Стайков до един от адресите, на които обитава, след което е стихотворец от охранителите си. Бил е прегледан от доктор. Ние не сме били известени по никакъв метод. От началото на септември той е разгласен за търсене.

Не сме имали сигнал от на никое място за някакви непозволени дейности по отношение на него. Близките ми настояват, че от времето, когато е разгласен за търсене, не са имали контакт с него. През това време са извършени доста оперативни мероприятия за определяне на местонахождението му ”, разясни основният секретар на Министерство на вътрешните работи.

„ Нямаме информация за осъществено похищение. Не знаем дали за него е плащан откуп. Лекарят, който го е прегледал, е открит. На по-късен стадий ще беседваме с него ”, сподели още основен секретар Ивайло Иванов.

 

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР