Полският нападател на Байерн Мюнхен Роберт Левандовски е дал инструкции

...
Полският нападател на Байерн Мюнхен Роберт Левандовски е дал инструкции
Коментари Харесай

Левандовски пое курс към Реал Мадрид

Полският нападател на Байерн Мюнхен Роберт Левандовски е дал указания на сътрудника си да се опита да му уреди трансфер в Реал Мадрид, твърди “Ас”.

Полякът в никакъв случай не е криел, че желае да играе на “Бернабеу” и счита, че на този стадий от кариерата си в този момент е настъпил идеалният миг. Той към този момент не криел желанието си и точно за това в последните седмици си разреши да подлага на критика обществено политиката на Байерн Мюнхен.

Според Левандовски на Байерн му липсва конкурентност в Европа, а управлението не прави нужното за укрепване на състава за гонене на високи цели.

В същото време Реал няма политика да притегля играчи над 30 години, само че Левандовски е настоял пред сътрудника си да работи интензивно по възможен трансфер.

Предстои среща сред Байерн и представителите на Левандовски, като главната цел ще бъде установяване на цената на играча. Легендата на Байерн Щефан Ефенберг прикани управлението да махне поляка час по-скоро. Босът на клуба Карл-Хайнц Румениге също не остана удовлетворен от сериозните думи.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР