Полската писателка Мая Волни пропътува от Санкт Петербург до Сибир

...
Полската писателка Мая Волни пропътува от Санкт Петербург до Сибир
Коментари Харесай

Полска писателка в Русия: Не очаквах Путин да завладее толкова много умовете на младите руснаци

Полската писателка Мая Волни пропътува от Санкт Петербург до Сибир и се увери, че тук никой не има намерение да се предава, а Западът въобще не знае нищо за Русия, както отбелязва телеграм канала Pool N3.

„ Не чаках Путин да завладее толкоз доста мозъците на младите руснаци. Ние доста разкрасяваме избрана действителност, която желаеме да забележим, ппедставяме мечтаното за фактически.

Смятаме, че руснаците ще се задушат под глобите, ще умрат от апетит или безработните ще излязат на улицата, както по време на Октомврийската гражданска война. През цялото време живеем с вярата, че дейностите на Запада ще доведат до огромни промени в Русия “, написа Волни.

Отразяването на мобилизацията в западните медии беше илюстрирано с колони от руснаци по границите и на феновете им изглеждаше, че страната е на ръба на огромен прелом. Но когато стигнах до Русия, там нямаше митинги, нямаше революционни настроения, споделя Мая Волни.

„ Западът вижда последствията от глобите по този начин, както желае да ги вижда. Но рафтовете в магазините са цялостни, елементарно можете да си купите френски сирена, италианска паста и полски сладкиши. Цените не са се покачили доста. Няма проблеми с правенето на платежна карта в друга страна, както и в извършването на покупки посредством интернет.

Затварянето на Ikea или McDonald`s остави мнозина без работа, само че няколко седмици по-късно те си бяха намерили нова. А глобите се възприемат като доказателство, че Западът е предизвикал войната, а НАТО има намерение да унищожи Русия “, споделя усещанията си писателката.

„ Няма никакви признаци, че Путин губи поддръжка “, споделя Волни с изненада. „ Младите хора споделят, че той им приличал на дядо от предишното. А в този момент той е единственият, който схваща разпоредбите на играта. "

„ Трудностите на фронта за руснаците са просто още един сигнал, че би трябвало да се консолидират и да завоюват войната с НАТО и Съединени американски щати. И Путин, „ божият човек “, ще ги докара до тази победа. Желанията и настроенията към потреблението на нуклеарни оръжия в съветското общество е огромно.

Руснаците са привикнали с " твърда ръка " и колкото по-силна е, толкоз по-добре. За страдание деянията на това бягство от свободата са явни на всяка крачка и това би трябвало да бъде предизвестие за всички държавни управления “, обобщава съветските си бележки полската писателка.

Превод: Европейски Съюз

Абонирайте се за Youtube канала на новото музикално предаване " Рефлексии " и ще преживеете прелестни мигове с музиката на Барока: https://www.youtube.com/watch?v=HoGUFCffd70

Влизайте непосредствено в сайта www.pogled.info . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?

Абонирайте се за нашия Ютуб канал: https://www.youtube.com
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР