Половинката на рапъра Кристиан Талев – Криско има нови придобивки.

...
Половинката на рапъра Кристиан Талев – Криско има нови придобивки.
Коментари Харесай

Крисковица сложи силикон - slava.bg

Половинката на рапъра Кристиан Талев – Криско има нови придобивки. Бившата танцьорка и стюардеса Цветелина Петрова си е поставила силиконови импланти в бюста. Запознати издават, че тя обмисляла такава интервенция още по време на бременността си и едвам изчакала да роди щерка си Амая, с цел да легне под ножа, дочу HotArena.

Близки до Петрова настояват, че тя се оперирала още преди месец. Младата майка не е прекалила с кубиците, само че опредлено разликата се вижда. За интервенцията платил Криско, който броил над 10 бона, с цел да може половинката му да изпълни пазвата. Макар че слави като свидлив габровец, в последно време изпълнителят все по-често развързвал кесията и угаждал на дамата, която го подари с щерка.

Цвети от дълго време желала да напомпа бюст, само че все не решавала на интервенция. След раждането на бебето Амая обаче решила, че няма закъде да отсрочва повече и си записала час за консултация при прочут еластичен хирург. Специалистът решил, че повече от 350 кубика не са й нужни и Петрова му се доверила.

Бившата стюардеса не крие, че е почитателка на естетичните корекции, само че с мярка. Тя си уголемява устните с хиалуронова киселина, а лицето си подлага на разнообразни скъпи процедури за изглаждане на кожата. След като роди, суетната брюнетка прекарва и много време в тренировки. Тя се бореше с 4-5 непотребни кг, останали от бременността, само че със спорт и хранителен режим съумя да ги стопи. Покрай нея Криско също се е запалил по здравословния метод на живот и отслабна фрапантно. Допреди година-две той тежеше над 80 кг, а в този момент е малко над 60.

Талев и Петрова са дружно от три години и настояват, че се схващат чудесно. Въпреки плъзналите клюки, че имат намерение да сключат брак, те към момента не възнамеряват женитба. Семейството се е посветило на бебето Амая, което се появи на бял свят в края на септември. Още по време на бременността Цветелина се отхвърли от работата си на стюардеса. Тя се страхувала, че полетите на дълги дистанции ще й донесат неразположения. Някога хубавицата се изявяваше и като танцьорка, само че и това остана в предишното, написа "Уикенд ".
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР