Половинката на Кубрат Пулев – Андреа, разбуни духовете в интернет

...
Половинката на Кубрат Пулев – Андреа, разбуни духовете в интернет
Коментари Харесай

Половинката на Кубрат Пулев – Андреа: Откраднаха ми мъжа

Половинката на Кубрат Пулев – Андреа, разбуни духовете в интернет с любопитни думи, които разгласява в персоналния си профил във фейсбук, откакто новината и видеото по какъв начин Кобрата целува след изявление репортерката Джени Суши стана водеща вест във всички международни медии.
Междувременно профилът й във Facebook към този момент има статус „ Необвързана “.
Фолк певицата, която по принцип е доста дейна след триумфите на своята половинка,
този път резервира безмълвие.
Посланията й са недвусмислени:

“Може да наподобявам спокойна, само че в мозъка си съм ти забила 3 шамара… ”
“…прости ми, бях прекомерно огромна за твоя дребен свят. ”
Най-култовата фраза е с колаж на мишока Джери от паметното анимационно филмче “Том и Джери ” гласи:
“Откраднаха ми мъжа!!! Сега тръпки ме побиват при всеки шум… Ами в случай че ми го върнат!? ”
Пред HotNews Андреа съобщи: „ Трябва ли да давам отговор на въпроса дали сме дружно?! “, сопна се изпълнителката на шлагера „ Мен си търсил “ и по-късно заключи изрично: „ Не ми се дискутира тематиката! Довиждане! “

Все отново обаче Андреа отбрани Кубрат и нападките против него за полов тормоз, които насочиха непознатите медии.
„ Има дни, в които ми се желае да имам вълшебната пръчка на времето, с цел да предпочитам епохата в която желая да пребивавам. Последните дни си мисля за предишния век, който роди половата гражданска война. Направи Мерилин Монро и Мадона икони на сексапила… И в който целувката беше акт на обич, другарство и пристрастеност, а не „ принудителен опит за полов тормоз “.
Не желаех да приказвам по тематиката, тъй като за мен тя е по-скоро смешна, в сравнение с сериозна!
Но не одобрявам, когато хората злоупотребяват.

В изказване на „ Vegas Sport Daily “, разбирам, че Jenny Sushe е станала жертва, и е засегната и шокирана! Как е допустимо човек, който самичък си качва сходно видео, да твърди какъв брой е засегнат от него.
За мен това е една смешка и по-скоро комична обстановка!
Иначе по отношение на сушито…
Всички го обичаме, само че когато рибата е прясна, а оризът не е мощно преварен “,
написа Андреа в профила си в мрежата.

От друга страна, шефът на въпросната Джени Суши във Vegas Sports Daily – Майк Диксън, разкри, че тече следствие на обстановката:
„ След мача сред Кубрат Пулев и Богдан Дину, един от нашите сътрудници, в лицето на Джени Суши, бе жертва на нежелана, непредвидена и насилствена целувка от страна на Кубрат Пулев, в миг, в който тя се опитваше да организира изявление с него след срещата ”, написа Майк Диксън в публично мнение.
„ Работим безспирно с Джени Суши и екипа на Кубрат Пулев за следствие на въпроса и да предприемем верните стъпки и дейности по-късно злощастно събитие. Искаме да бъде ясно, че Vegas Sport Daily цени сигурността и благосъстоянието на нашите сътрудници повече от всевъзможни рейтинги, кликове и облаги. Също по този начин сме горди от обстоятелството, че предоставяме платформа на нашите публицисти, които споделят същата обич към спорта и качественото наличие ”, написа още той.

„ Това, което се случи на госпожа Суши, бе изцяло безпричинно и ние споделяме нейния потрес, болежка и отвращение. На второ място, Vegas Sports Daily се гордее с това, че е платформа, която пази и прави оценка дамите и техния принос към компанията и самата спортна промишленост. Искаме да бъдем ясни, че дамите би трябвало да се усещат сигурни и спокойни, с цел да извършват техните отговорности, без злоупотреби и тормоз на работното място “, безапелационен е Диксън.
В умозаключение той още веднъж акцентира, че Джени Суши е скъп член на техния екип и не утвърждават нарушаването на персоналното пространство на техните чиновници по каквато и да е причина. „ Заставаме твърдо зад нея, до момента в който се опитваме да разгадаем този въпрос. Ще оповестим спомагателни елементи, когато ги разкрием ”, написа още шефът на Vegas Sports Daily Майк Диксън.

Пулев също се включи с изказване в радикално друга посока от думите на Диксън:
„ С репортерката Джени в действителност сме другари и аз бях толкоз благополучен след успеха, че я целунах. По-късно същата вечер тя се причисли към мен и приятелите ми за нашето тържество след триумфа. На видеото се вижда по какъв начин след целувката и двамата се смеем и си благодарим. Няма нищо повече в тази преживелица “.

Оказва се, обаче, че Суши напълно не е „ цвете за мирисане “ и ролята й на жертва някак си не се връзва с обстоятелствата
Самите й занимания отвън репортерството приказват много за нейната личност – готви суши, което слага върху голи тела, а постоянно и върху своето…, написа ХотАрена.
Думите на Кобрата частично се оправдават от наш сигурен източник, съгласно който Джени напълно не е мъченица, а по-късно, след дуела на нашенеца, е свършила още по-низши неща. Най-напред – точно тя е пуснала първо видеото с целувката от собствен видео канал. И макар че наподобява, че Кобрата й се натяга, е било тъкмо противоположното. И фотографията, която се появи по-късно с тях двамата, демонстрира ухилената до уши Джени по какъв начин си е поставила ръката върху корема му и го прегръща. И дума не може да става за тормоз и насилствени дейности, най-малко не от страна на боксьора…

Нещо повече – откакто пиршеството завършило, Джени Суши е траяла вечерта в леглото в хотелската стая на състезател от китайски генезис. На фона на това… обвиняванията към Кобрата за полов тормоз някак си напълно избледняват.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР