Полковник от КГБ, воювал в Афганистан и за Френския легион

...
Полковник от КГБ, воювал в Афганистан и за Френския легион
Коментари Харесай

Изплуваха Нови Разкрития! Ето Защо Разстреляха Легендарния Бос От Прехода Мечката!

Полковник от Комитет за Държавна сигурност (на СССР), воювал в Афганистан и за Френския легион

„ Моята информация е, че Маис е взел участие в поръчката, само че не е бил самичък. Поръчали са го група от хора. Мечката пречеше на всички. Беше на път да завземе всичко, да стане по-голям от Васко Илиев “, разкрива източникът на изданието. Въпросният Маис е не какъв да е, а арменският необут Маис Ахаян Размикович. За него от дълги години в Бургас се приказва, че е полковник от Комитет за Държавна сигурност (на СССР). Според различен слух той е воювал още преди 1990 година в Афганистан, а по-късно е бил наемник в Чуждестранния легион. Ахаян се заселил в Бургас в средата на 90-те години на предишния век. Чужденецът показал забележително финансово положение още с идването си у нас. Той карал най-скъпите марки лимузини и постоянно се сдобивал с последния модел. За последно се движел с тузарски джип „ Мерцедес ".

Макар и извънредно известен в Бургас и района, Маис в никакъв случай не се забърквал в обществени кавги. Той е апетитен за неофициален главатар на руснаците и арменците, които се открили в България след 10 ноември. Бизнесът на всички тях не минавал без неговата благословия.

Още преди появяването на групировките ВИС и СИК Ахаян обхванал всички апетитни сфери в търговията. В началото на 90-те той се е занимавал най-вече с горива. За него се приказва, че управлява целия внос-износ за Армения и Украйна. По-късно обаче Стоил Славов го измества от петролния бизнес.
Tags: ОЩЕ СКАНДАЛИИНТРИГИЛЮТИ ЧУШКИАФЕРИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР