Полицията във Варна и областта залови мъже и жени за

...
Полицията във Варна и областта залови мъже и жени за
Коментари Харесай

Мъж и жена задигнаха два пистолета от дом във Варна

Полицията във Варна и региона залови мъже и дами за серия от обири.

Криминално проявени, жена на 24 години и мъж на 29 са открити, дни след осъществена от тях взломна кражба на тв приемник, блутут тонколона, два газови револвера и ръчен часовник от частен дом на ул. „ Проф. Иван Шишманов “, вследствие на подхванатите незабавни полицейски дейности по сигнал. Грабителите са арестувани за период до 24 часа в Четвърто районно управление (на МВР). Инкриминираните движимости, предмет на посягане са издирени и приложени към формираното досъдебно произвеждане, работата по което продължава под наблюдението на прокуратуратау оповестиха от варненската полиция.

Мъж на 41 години от Варна, прочут на органите на реда,  е хваната след бързи оперативни дейности на чиновниците на Първо районно управление (на МВР). Установено е, че час по-рано той е направил кражба – прескачайки оградата на дома на подалия сигнала. Мъжът е откраднал два броя колела и е арестуван за период до 24 часа. По случая е формирано досъдебно произвеждане и е докладвано на прокуратурата.

Преди ден, униформени на Първо районно управление (на МВР) пък са заловили и задържали в ареста варненец на 38 години. При направената инспекция от чиновниците на реда, те намерили у мъжа хероин, доказано с експертна информация. Срещу нарушителя е формирано досъдебно произвеждане.

Междувременно мъж на 49 години, прочут на Министерство на вътрешните работи, е арестуван за кражба на дамска чанта, съдържаща портфейл, персонална карта, дебитна карта и други движимости, от дом на подалата тъжба жена от Бяла, след бързи оперативни дейности на чиновниците на тамошното полицейско ръководство. Вчера сутринта е подаден сигнал от потърпевшата за изчезналата движимост и за осъщественото изтегляне на 180 лв. от банковата ѝ карта. Униформените задържали грабителя – гражданин на същия град, за период до 24 часа. По случая е образувана  кореспонденция.

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР