Полицията в Сливен издирва неизвестен за сега мъж, който снощи

...
Полицията в Сливен издирва неизвестен за сега мъж, който снощи
Коментари Харесай

Неизвестен стреля по движещ се автомобил в Сливен

Полицията в Сливен търси незнаен за в този момент мъж, който нощес към 20.15 часа е стрелял по движещ се автомобил в парк “Юнак “ наоколо до паркинга на стадион „ Хаджи Димитър “. Общо 11 патрона са изстреляни по автомобила на 33-годишния Асен Булгаров, който не е потърпевш. От полицията отхвърлиха коментар по случая. 

Булгаров описа, че нощес е отивал към фитнеса, когато е открита пукотевица по колата му от маскиран мъж.  

" Към 20.15 часа идвах към залата и застигнах мъж в черно облечен, с черна качулка, черен спортен екип, черни маратонки. Като го подминах и стартира да стреля. Като го усетих, че стреля по колата, дадох газ и отидох и паркирах там до залата и слязох. Той към този момент беше избягал. "  


Мъжът заяви още, че от година и половина има компания за бързи заеми и няма отговорности. За снощната пукотевица той разгласи, че е споделил пред полицията съмненията си за поръчителя. 

" Няма да изпадам в детайлности, с цел да не пречим на работата на проверяващите. "  

Преди месец са запалени колите на Булгаров, описа неговият непосредствен Борис Шейтанов. 

" Не се случи нищо, може би най-малко следствието не е стигнало до на никое място, нямам концепция. Нямам и информация, може да е стигнало, само че не е първият път, в който се прави подобен опит за нападение. "  



Хората в парка разясниха, че по знамение няма потърпевши, тъй като регионът е многолюден.

" Определено е притеснително; Какво да кажа – това е насилие; Кучета знам, че се разхождат, млади фамилии идват. Това е извънредно недопустимо. "  

Работата по случая продължава. 
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР