Полицията в Атина задържа 30 заподозрени членове на организирана банда

...
Полицията в Атина задържа 30 заподозрени членове на организирана банда
Коментари Харесай

Удариха джебчийска банда с 12-годишни български циганки в Атина, босът им дърпал конците отсам границата

Полицията в Атина задържа 30 обвинени членове на проведена тайфа за джебчийство, за които се счита, че са стояли зад десетки туристически кражби в столицата единствено предходната седмица, оповестява „ Катимерини “.

Повечето от посочените за членове са циганки от България, а някои са на 12 години, съгласно полицията. От там считат, че четирима египетски жители са играли основна роля и са управлявали бандата.

Смята се, че обвиненият лидер, българин, е теглил конците от родината си. Той към момента е на независимост, както и други 21 обвинени членове на незаконната група, които се търсят от полицията.

Бандата работила на оживени места в столицата, в това число в подножието на Акропола и стадиона „ Калимармаро “. Членовете ѝ се представяли за туристи.

Те постоянно питали жертвите си за посоката, вадели карти и по този начин ги разсейвали, до момента в който съучастниците им пребърквали джобовете на посетителите.

Предполага се, че бандата е работела с два хотела в центъра на Атина и даже е наела парцели, с цел да настани свои членове.

Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР