Полицията успя да задържи мъж, обявен за общодържавно издирване, съобщиха

...
Полицията успя да задържи мъж, обявен за общодържавно издирване, съобщиха
Коментари Харесай

Задържаха румънец, откраднал алкохол за хиляди левове от магазин в Плевен

Полицията съумя да задържи мъж, разгласен за общодържавно търсене, оповестиха от Министерство на вътрешните работи. Установено е, че хванатият 38-годишен румънец е откраднал алкохол на обща стойност над 3780 лв. от хипермаркет в Плевен.

Сигнал за осъщественото престъпление  - откраднати девет бутилки с марков алкохол, бил подаден в полицията от чиновник на магазина. По случая било формирано досъдебно произвеждане, а в хода на следствието криминалистите влезнали в дирите на причинителя, прочут на няколко страни в Европейски Съюз и осъждан в Румъния за обири.

С депеша на ГДНП той е разгласен за общодържавно търсене с мярка " наложително довеждане " като обвинен по досъдебното произвеждане. На 26 април той арестуван и е бил доведен наложително във Второ районно управление (на МВР) - Плевен, където е притеглен и разпитан в качеството на обвинен.

 Уволниха касиер в огромна верига поради немаркирани торбички Светът 2 мин. Уволниха касиер в огромна верига поради немаркирани торбички  Бдителна касиерка съумя да задържи мъж и жена, пробвали да откраднат луканки (ВИДЕО) България 1 мин. Бдителна касиерка съумя да задържи мъж и жена, пробвали да откраднат луканки (ВИДЕО)  84-годишен пенсионер от Видин върна 80 лева на касиерка в банка Новини 1 мин. 84-годишен пенсионер от Видин върна 80 лева на касиерка в банка  Уволниха касиер в огромна верига поради немаркирани торбички Светът 2 мин. Уволниха касиер в огромна верига поради немаркирани торбички  Бдителна касиерка съумя да задържи мъж и жена, пробвали да откраднат луканки (ВИДЕО) България 1 мин. Бдителна касиерка съумя да задържи мъж и жена, пробвали да откраднат луканки (ВИДЕО)  84-годишен пенсионер от Видин върна 80 лева на касиерка в банка Новини 1 мин. 84-годишен пенсионер от Видин върна 80 лева на касиерка в банка

С разпореждане на наблюдаващ делото прокурор обвиненият е наведен в ОЗСА - Плевен, където е арестуван за период до 72 часа. Предстои внасяне на искане до Районен съд - Плевен за установяване на мярка за неотклонение " задържане под стража ". Работа по документиране на цялостната незаконна активност не престават проверяващи служители на реда.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР