Полицията предприема мерки за охраната на футболната среща между отборите

...
Полицията предприема мерки за охраната на футболната среща между отборите
Коментари Харесай

Полиция и жандармерия ще охраняват срещата между “Хебър“ и ЦСКА

Полицията подхваща ограничения за защитата на футболната среща сред тимовете на “Хебър “ - Пазарджик и ЦСКА. Тя ще се организира на 16 юли (неделя) на стадион „ Георги Бенковски ” в Пазарджик, а началото на мача е оповестено за 21 часа, оповестяват от Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи в града.

Най-напред отворена за продажба на билети ще бъде касата до фитнеса на спортното оборудване. Това ще стане след 10:30 часа и на нея ще се продават билети за всички браншове, като се изключи този за гостите („ Б “).

В неделя, в деня на срещата, само че след 16:00 часа ще бъдат отворени останалите 2 каси – тази до езерото и касата до бранша за почитатели на гостите от ЦСКА (големия неестествен терен). Вратите на стадион „ Георги Бенковски “ ще бъдат отворени в 19:00 часа.

Феновете на гостите от ЦСКА ще закупуват билети единствено и само на касата до паркинга при огромния неестествен терен и от там непосредствено ще влизат в Сектор Б, който е самостоятелен за посетители. Те няма да бъдат допускани в останалите браншове даже и да са закупили билети за там.

Съветът към искащите да участват на мача е да отидат по-рано на стадион „ Георги Бенковски ”, защото пропускателния режим от страна на полицията ще бъде засилен, а това основава закъснение.

На стадиона няма да се позволява вкарване на бутилки с минерална вода, на твърди или рискови предмети. Съветваме всички жители да носят със себе си документи за идентичност.

Предвидени са места за паркиране на почитателите на гостите, както и за последователите на отбора-домакин. Гостите от ЦСКА ще паркират в непосредствена непосредственост до бранша за посетители (Сектор Б). С максимален потенциал за почитателите на домакините е паркинга пред входа на парк „ Стадиона ” откъм улица „ Стоян Ангелов ” (бившия автопазар), както и улиците наоколо до него. Въпреки това насочваме зов към феновете, които живеят в Пазарджик да дойдат на стадиона пеш или с градския превоз. Тази рекомендация е за да не се основават предпоставки за пътни произшествия или усложнение за напредване по улиците наоколо до зоната на спортното оборудване, както и в поради и на късния час на осъществяване на футболната среща.

В защитата на мероприятието са ангажирани сили и средства от всички структурни звена на Областна дирекция на МВР-Пазарджик от региона, включително жандармерия и „ Специализирани полицейски сили ” от София и Столичната дирекция на вътрешните работи.

Полицията приканва жителите да съблюдават прецизно напътствията на органите на реда.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР