Легнали полицаи и шумяща маркировка ще борят“ нарушителите, движещи се

...
Легнали полицаи и шумяща маркировка ще борят“ нарушителите, движещи се
Коментари Харесай

Легнали полицаи и шумяща маркировка ще „борят“ джигитите в Пловдив

Легнали служители на реда и шумяща маркировка ще „ борят “ нарушителите, движещи се с висока скорост по основните булеварди в Пловдив. Това стана ясно след извършената кръгла маса на тематика " Пътна сигурност ", която се организира в постройката на Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи в града на тепетата. На срещата участваха и административните ръководители на Окръжна и Районна прокуратури, както и представители на неправителствени организации с ангажимент по тематиката.

От пловдивската полиция ще изготвят предложение до общината и до АПИ за образуването на работна група, която да дефинира местата по рисковите пътни артерии, на които да се изградят инженерните уреди за попречване на пътни произшествия, заяви шефът на Министерство на вътрешните работи Пловдив старши комисар Георги Чергов.

По време на кръглата маса стана ясно още, че от една година има построена платформа към Института по пътна сигурност, на която жители подават сигнали за нарушавания по пътищата, които по-късно пренасочват към съответната институция, която да дефинира глобата за нарушаването на закона.

С цел понижаване и попречване на пътните произшествия, Пловдив чака и повече камери, които да сложи на разнообразни места в града.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР