Полицията откри 45-годишен полски гражданин, издирван от властите в Краков.Операцията

...
Полицията откри 45-годишен полски гражданин, издирван от властите в Краков.Операцията
Коментари Харесай

Полицията откри и задържа полски гражданин, издирван от властите в Краков

Полицията откри 45-годишен полски жител, търсен от управляващите в Краков.

Операцията е на чиновници на ГДНП и техни сътрудници от ОДМВР-Монтана, в съгласуваност с ДМОС.

45-годишен полски жител е открит и арестуван при интервенция на чиновници на Главната дирекция „ Национална полиция “ и техни сътрудници от Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи в Монтана. Действията са извършени на територията на регионалния град, където е открито, че обитава мъжът, след получен сигнал за издирването му в Дирекция „ Международно оперативно съдействие “.

За издирването му има сигнал в Шенгенската осведомителна система. Той е издирван от управляващите в Полша по две досъдебни производства - за присъединяване в проведена незаконна група за осъществяване на стопански закононарушения и за похищение и незаконно държане на малолетно лице, за които има издадени две заповеди за арест.

При задържането полският жител попречил на полицейски чиновник от районно управление (на МВР) Монтана да извърши служебните си отговорности, като оказал опозиция и опитал да се качи в лек автомобил с полска регистрация.

По случая са известени способената прокуратура и ДМОС- Министерство на вътрешните работи за предприемане на следващи дейности по издадената му европейска заповед за арест.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР