Полицията на Уругвай се включи в разследването на канала за

...
Полицията на Уругвай се включи в разследването на канала за
Коментари Харесай

Нови данни за кокаиновия канал в Буенос Айрес, заподозряха руски дипломат

Полицията на Уругвай се включи в следствието на канала за трафик на опиати от Латинска Америка за Русия, предадоха осведомителните организации. По данни на локални медии, уругвайското външно министерство разполага с информация, че страната е междинно звено в схемата. Подозренията за контрабандата са се появили след подслушан диалог на член на формация, който е загатнал за наркотрафик през Уругвай.

Припомняме, през предходната седмица аржентинските управляващи оповестиха за разрушен канал за опиати от Аржентина към Русия, в който беше забъркано съветското посолство в Буенос Айрес. В учебното заведение на посолството бяха открити 12 куфара с близо 400 кг кокаин.
Аржентинската полиция арестува съветски предприемач и аржентински служител на реда от съветски генезис по отношение на следствието по случая.
Журналисти от аржентинското издание " Clarin " оповестиха, че съгласно участници в организацията на схемата, в наркотрафика е забъркан съветският дипломат Виктор Коронели.
По-рано съветското външно министерство излезе със известие, че дипломат Коронели е съдействал на следствието. Москва твърди, че виновността за незаконната скица носят " механически сътрудници " на посолството.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР