Полиция евакуира Лондон Бридж заради стрелба, при която е ранен

...
Полиция евакуира Лондон Бридж заради стрелба, при която е ранен
Коментари Харесай

Стрелба на "Лондон Бридж", има жертва

Полиция изтегля " Лондон Бридж " поради пукотевица, при която е ранен един човек. По първична информация група мъже са се сбили и минувачи повикал силите на реда. При опит да се намесят избухнала пукотевица. Чути са 2 изстрела.

От английската полиция потвърдиха информацията за случилото се на моста в сърцето на столицата. Има един арестуван и няколко ранени. От спецчастите предизвестяват хората намиращи се в региона да следват инструкциите на полицията.

„ Само преди няколко минути се разхождах по моста. Дочух препирня и в идващия миг няколко индивида нападнаха един. Полицията реагира доста бързо и незабавно откакто пристигнаха дружно със спецчастите се чуха няколко изстрела ", споделя минувач за BBC.Видеоклипове и фотоси в Twitter демонстрират няколко полицейски коли и рейсове на моста и камион, който препречва няколко ленти.

" Лондон Бридж " беше сцена на нахлуване през юни 2017 година, когато трима терористи се врязаха с микробус в група пешеходци, а по-късно нападнаха хора в покрайнината, убивайки осем души.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР