Полицейски служители. Снимка: МВР, Архив От пресцентъра на Областната дирекция на

...
Полицейски служители. Снимка: МВР, Архив
От пресцентъра на Областната дирекция на
Коментари Харесай

ОДМВР-Пловдив разпространи кадри от задържането на извършителя на убийството в „Арман махала“

 Полиция, задържане, арест
Полицейски чиновници. Снимка: Министерство на вътрешните работи, Архив

От пресцентъра на Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи в Пловдив разпространиха видео от задържането на причинителя на убийството в „ Арман махала “.

По време на взаимен брифинг през днешния ден, даден от окръжния прокурор Ваня Христева, шефа на ОДМВР-Пловдив Васил Костадинов и и наблюдаващия прокурор, стана ясно, че спорът е зародил след използването на огромно количество алкохол и поради 20 лв. .

Всичко е почнало в заведение , където четирима мъже пиели алкохол . Към тях се включил и причинителят. Между него и 49-годишен зародил скандал поради 20 лв.. Те се сбили, като килърът си тръгнал, само че се върнал с кухненски нож в ръка . Двамата се сбили още веднъж, паднали на земята и последвало намушкването .

След това арестуваният взел телефона и часовника на умрелия, заложил в залощна къща , а парите проиграл в казино. След това се е укрил за 3 дни. Въпреки това полицейските чиновници са съумели да го намерят и задържат.

Извършителят има 22 престъпни регистрации и 3 присъди . В случай, че виновността му бъде потвърдена, той може да лежи в пандиза до 20 години.


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР