Полицейски служител е пострадал при опит да бъде прекратено сбиване

...
Полицейски служител е пострадал при опит да бъде прекратено сбиване
Коментари Харесай

Полицай отнесе парче бетон в глезена, докато разтървава ромски фамилии в Берковица

Полицейски чиновник е потърпевш при опит да бъде прекъснато сборичкване в кв. " Раковица " в Берковица , оповестиха от Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи в Монтана.

Около 22:40 ч. на 1 август 2023 година в Районното ръководство в Берковица е постъпил посредством незабавния телефон 112 сигнал за нанесен побой на малолетен на ул. " Мир " в квартала. На място били изпратени служители на реда, които заварили там потърпевшото момче, което е на 15 години, и 34-годишния му татко. Д окато изяснявали събитията по подаването на сигнала към таткото и сина се доближил 32-годишен мъж, който блъснал бащата. Между двата ромски рода зародила кавга, прераснала в замяна на удари, към която се включили и други членове на семействата. П ри опит на чиновниците на реда да предотвратят сбиването, парче бетон, хвърлено от 32-годишна жена, блъснало в глезена на десния крайник на единия служител на реда , при което му била породена телесна щета. Той е прегледан във Филиала за незабавна здравна помощ в Берковица.

В преодоляването на спора са взели участие чиновници на районните ръководства в Берковица и Монтана и бранш " Специални тактически дейности " при регионалната полицейска дирекция.

За период до 24 часа са били арестувани 32-годишната жена и още трима поданици на квартала , взели участие в мелето. По случая са формирани досъдебни производства по член 131, алинея 2 от Наказателен кодекс и член 325, ал.2.
 Трима поданици на Берковица пратиха собствен съгражданин в болница
Трима поданици на Берковица пратиха собствен съгражданин в болница

Пострадалият е с комоцио
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР