Полицаят, превозвал мигранти в бус по АМ Тракия, бил с

...
Полицаят, превозвал мигранти в бус по АМ Тракия, бил с
Коментари Харесай

Полицаят, превозвал афганистанци на АМ Тракия, бил с униформа СНИМКИ

Полицаят, превозвал мигранти в бус по Автомагистрала Тракия, бил с униформа, научи GlasNews.bg. Той е бил от София, оповестиха наши източници.

Минути след 8 ч. последвала  бърза съгласуваност и съгласувани дейности сред чиновници на полицията и жандармерията и в региона на 119 км е прекратено придвижването на различен бус, придвижващ се към столицата. При оглед в него са открити 31 мигранти, също представящи се за жители на Афганистан. Служителят на  Министерство на вътрешните работи е задържан и по случая е формирано следствено дело. Активните процесуално-следствени дейности не престават. 



Припомняме, че към 1 ч. през днешния ден, патрулиращ по автомагистрала „ Тракия ” екип на бранш „ Пътна полиция ” алармирал в оперативната дежурна част на регионалната дирекция за подозрителен микробус, който пътува към София. След основана незабавна организация, в региона на 120 км транспортното средство е спряно от чиновници на Зонално жандармерийско ръководство, а вътре е открита група от 25 млади мъже без документи за идентичност, самоопределящи се за афганистански жители. Задържан е и водачът, от град Харманли.

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР