Полицаи са хванали двама пияни зад волана във Врачанско, съобщиха

...
Полицаи са хванали двама пияни зад волана във Врачанско, съобщиха
Коментари Харесай

Сгащиха двама пияни зад волана във Врачанско

Полицаи са хванали двама пияни зад кормилото във Врачанско, оповестиха от регионалната дирекция на Министерство на вътрешните работи.
Вчера, към 07.45 часа, на улица в града под Околчица, униформени са спрели за инспекция "Мазда " 6. Тя била ръководен от 18-годишен врачанин. В хода на контрола той бил пробван за използването на алкохол с дрегер, като уредът отчел над 1.2 промила в издишания въздух. Ченгетата тествали младежа и за опиати, като резултатът е бил негативен.
На нарушителя е публикуван ваучър за мед. проучване и му е формиран акт. Той не е дал кръв за лабораторен разбор в Спешното във Враца.
При различен случай от през вчерашния ден, в 23.55 часа, по време на спецакция в село Липница служители на реда са спрели за инспекция лек автомобил "Опел Вектра "'. Зад кормилото бил 23-годишен мъж от село Ясен. При осъществената инспекция за алкохол уредът отчел над 1.2 промила.
На младежа е публикуван ваучър за здравно проучване и му е формиран акт.
Униформени са ревизирали и водача на "Форд Фиеста " в Роман. Около 22.25 часа е бил осъществен контролът във връзка с 45-годишния лидер на колата, който е локален гражданин. Той обаче се възпротивил на служителите на реда и отказал да го тестват за алкохол.
На мъжа е формиран акт и и му е публикуван ваучър за здравно проучване, като същият не се е явил в Спешното в Роман, с цел да даде кръвна проба.

*Снимката е илюстративна
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР