Политолозите непрекъснато коментираме действията на политиците, делото срещу мен от

...
Политолозите непрекъснато коментираме действията на политиците, делото срещу мен от
Коментари Харесай

Татяна Буруджиева: Делото на Нинова срещу мен няма да ме спре да коментирам

" Политолозите непрестанно разясняваме дейностите на политиците, делото против мен от страна на Корнелия Нинова няма да промени този факт. Моите рецензии към идейното развиване на Българска социалистическа партия са доста и те са единствено за това, не за персоналния живот на водача ". Така разяснява в предаването " Денят онлайн с Наделина Анева " по NOVA NEWS политологът доцент Татяна Буруджиева заведеното против нея дело от водача на социалистите.

Тя увери, че няма по какъв начин да спре да упражнява специалността поради това дело. Политологът посочи, че две изявленията евентуално са причина Нинова да заведе дело, което в това време е безпричинно, тъй като в никакъв случай не е коментирала личността освен на партийния водач, само че и на различен политик.

Доцент Буруджиева разяснява и обстановката в Българска социалистическа партия преди идните избори. Тя следи известно напрежение в столицата още от избора на управление на софийската организация на партията. Но в столицата е относително умерено, като се има поради останала част на страната, като съвсем във всеки огромен град има проблеми и напрежение.

" Дисхармонията сред центъра и районите не приказва за нищо положително и това не е добър знак преди изборите ", добави политологът.

За оповестената президентска кандидатура доцент Буруджиева счита, че най-вероятно е през предприемчив комитет Румен Радев и Илияна Йотова да се явят за втори мандат.

За нея не е изненада обединението сред ВОЛЯ и НФСБ, тъй като в политиката няма безконечни врагове.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР