„Политиците взеха да се месят в икономиката и леко я

...
„Политиците взеха да се месят в икономиката и леко я
Коментари Харесай

Красимир Дачев: Политиците взеха да се месят в икономиката и леко я разрушават

„ Политиците взеха да се месят в стопанската система и леко я унищожават. " Това съобщи зам.-председателят на Българската търговско-промишлена камара Красимир Дачев в ефира на " Народоосвободителна въстаническа армия ".

Той разяснява възходящия проблем с дефицит на дърва за огрев у нас, а съгласно него казуса го има от години, само че поради политическа колебливост, той не може да бъде отхвърлен.

„ Влизаме в една фабрика от преди 30 години. Казват, че е доста нездравословно и би трябвало да се махнат въглищата. Започват да инвестираш, правиш течно гориво. След това идват от Министерство на екологията и споделят, че стартират да вършат санкции, тъй като се употребява мазут. Ти инвестираш да правиш произвеждане с газ – оптимално чистото, което е. 10 години инвестираш, правиш инфраструктура, правиш газопровод. На приказки е лесно”, разяснява Дачев.

Зам.-председателят на Българската търговско-промишлена камара изрази мнение, че газ ще има, само че ние сами сме създали по този начин, че да го купуваме на 10 пъти по-висока цена от предходната година.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР