Политици и партийни лидери упражниха правото си на глас на

...
Политици и партийни лидери упражниха правото си на глас на
Коментари Харесай

Политици и партийни лидери упражниха правото си на глас

Политици и партийни водачи упражниха правото си на глас на предварителните парламентарни избори за 48-о Народно заседание. ДЕБАТИ. БГ обобщава кой къде гласоподава и какви поръчки даде.

 Христо Иванов
Христо Иванов: Гласувах, с цел да може България да направи скок в развиването си
Съпредседателят на “Демократична България ” Христо Иванов упражни правото си на глас тъкмо в 9.00 ч. в секция в 93-то учебно заведение в София.

Христо Иванов: Гласувах, с цел да може България да направи скок в развиването си

„ На страната ѝ би трябвало ръководство, само че не какво да е, а същинско и самоуверено реформаторско ръководство, което може да се оправи с провокациите, пред които сме изправени и да направи скок в развиването на страната. Това е изцяло допустимо колкото и комплицирано да наподобява ситуацията. Именно тази трудност може да бъде мотивация и движеща мощ България да направи скок в развиването си и ние можем след година-две да бъдем в доста по-добро състояние. Просто не би трябвало да изпускаме фокуса от в действителност значимите цели, би трябвало отговорност и поредност – за това гласувах “, съобщи Иванов, откакто гласоподава.

 Стефан Янев
Стефан Янев: Българските жители би трябвало да гласоподават за личното си бъдеще
Право на глас упражни и някогашният длъжностен министър председател, а в този момент водач на партия „ Български напредък “, Стефан Янев.

„ Българските национални ползи имат три стълба – сигурност, правдивост и благополучие. Това са главните структурни неща, които образуват фундамента на обществото. Червените линии са точно националните ползи “, съобщи той и уточни, че чака „ оптимален “ резултат.

„ Дали ще има държавно управление е въпрос на договаряния “, счита той. „ Българите би трябвало да престанат да слушат внушенията, че изборната интензивност ще бъде дребна, уточни водачът на „ Български напредък “, да не си оставят мисленето и дейностите за утрешния ден “, прикани още водачът на „ Български напредък “.

 Костадин Костадинов
Костадин Костадинов: Резултатите ще бъдат много по-различни, в сравнение с ни споделят
„ Резултатите ще бъдат много по-различни, в сравнение с ни споделят, че ще бъдат. Не единствено за „ Възраждане “, само че и за други партии. Днес няма значение какво споделят социолозите, има значение гласът на хората “, разгласи водачът на партия „ Възраждане “ Костадин Костадинов, откакто упражни правото си на избор.

„ Два са пътищата на България – или съществена смяна и ще има късмет за оцеляване, или Бог да пази България, в случай че продължава като в последните 30 година Това значи България да взима решения сама, да слага националните ползи пред всички, и да не взе участие в непознати военни спорове за своя сметка “, разяснява още Костадинов.

 Корнелия Нинова
Корнелия Нинова: Гласувах за мощен социално-икономически щит пред рецесията
„ Гласувах за сигурност и успокоение във всеки български дом. За устойчиво ръководство, което от на следващия ден да отвори мощен социално-икономически щит пред рецесията. За повишение на приходите, за развиване на стопанската система, което да подсигурява разцвет на България.

Нека хората да знаят, че в тези сложни рецесии няма да бъдат изоставени, че страната ще бъде до тях, ще е техен сътрудник. И гласувах за ред правила: законът да е идентичен за всички, да няма богопомазани, да се ползва еднообразно за всички и да има правдивост.

Без мощна обществена партия няма да е елементарно в тези сложни моменти. Ние го доказахме с предходното ръководство със обществената стратегия, която реализирахме. Когато си в съпротива, можеш единствено да обещаваш “, акцентира Нинова.


Гълъб Донев: Гласувах за хора, които схващат и ще вземат решение същинските проблеми на хората
Служебният министър-председател Гълъб Донев упражни правото си на избор в столичното 60 ОУ „ Св. Св. Кирил и Методий “. Той беше дружно със своята майка, която също гласоподава. По думите му те постоянно гласоподават дружно.

„ Гласувах за народни представители, които схващат и ще вземат решение същинските проблеми на хората. Гласувах за народни представители, които ще пазят същинските ползи на хората, а не личните си. Гласувах за народни представители, които ще са образец за приемливост и толерантност “, съобщи Донев.
Румен Радев: Гласувах за ефикасни институции, които да овладеят рецесията
Гласувах за ефикасни институции, които да овладеят рецесията, да подхващат решителни промени, да вземат стратегически решения с дълготраен небосвод. А това изисква съпричастност и поддръжка от цялото ни общество. От гласуването ни през днешния ден зависи какъв брой мощни, устойчиви и законни ще бъдат и държавното управление, и Народното събрание на следващия ден.

Това сподели президентът Румен Радев, който гласоподава в Професионалната гимназия по превоз „ Макгахан “ – регион „ Слатина “, София.

„ Призовавам всички български жители да излязат и гласуват; да не оставят по никакъв метод да бъдат отклонени от своето конституционно право на глас, и да не оставят никой различен да взема решение вместо тях. Защото изборите са право, само че са и отговорност на всеки един от нас към бъдещето на България. Отговорност към себе си, към своите близки, и към бъдещето на България “.
Илияна Йотова: Важно е да се гласоподава, доста значими избори са това
Вицепрезидентът Илияна Йотова упражни правото си на глас на предварителния парламентарен избор. Тя гласоподава в Софийската професионална гимназия по електроника „ Джон Атанасов “ (ул. „ Райко Алексиев “ №48) в 11.00 часа.

„ Важно е да се гласоподава, доста значими избори са това. Аз гласувах за държавници и призовам всички да гласоподават, с цел да не се оправдаят прогнозите за ниската изборна интензивност “, съобщи Йотова, откакто гласоподава.

 Мустафа карадайъ
Карадайъ: България има потребност от сигурност и непоклатимост
Председателят на Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ упражни правото си на глас малко след 10 ч. Той гласоподава в 1-ва секция на главно учебно заведение „ Пейо Яворов ” в Кърджали.

България сега има потребност от сигурност и непоклатимост. В България би трябвало да възстановим разговора, който отсъства от повече от десетилетия. В България би трябвало да възстановим демокрацията. Не бива в 21 век в България българските жители да ги третираме като нарушители, до момента в който презумпцията за непорочност работи, съобщи Карадайъ откакто гласоподава.

Малко преди 8 ч. гласоподава и Ахмед Доган. Единственият коментар от него беше: „ Гласувах за бъдещето на България “.

Очаквайте детайлности!
Източник: debati.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР