Политическата криза в София е сериозна. Няма воля СОС да

...
Политическата криза в София е сериозна. Няма воля СОС да
Коментари Харесай

Ваня Григорова вижда сериозна политическата криза в София

Политическата рецесия в София е сериозна. Няма воля СОС да проработи. Това съобщи в ефира на БиТиВи общинският консултант от Българска социалистическа партия Ваня Григорова.

Трябва да изследваме проблемите и да предлагаме решения. Има неща, които могат да се случа и без ръководител на СОС, акцентира тя.

Според нея ПП/ДБ нямат задоволително гласове да ръководят еднолично. По думите й е разумно ръководителят на СОС да е от опозицията. ГЕРБ пък нямат причина да не поддържат претендента на ПП/ДБ, въпреки всичко ръководят на национално равнище, добави тя.

Григорова уточни, че са търсят общи цели, краткосрочни, с цел да се гласоподават бюджета на столицата и други належащи неща. Тя разясни, че алената линия на Българска социалистическа партия е опазването на културно-историческото завещание. Те съобщи, че тази линия е била пресечена с демонтажа на Паметника на руската войска, който е бил отстранен безусловно нелегално.

Григорова дефинира държанието на ПП/ДБ/СС като незряло. Тя бе безапелационна, че няма по какъв начин да взе участие в взаимно ръководство с тях.

Григорова посочи, че от Българска социалистическа партия ще продължат да вървят на срещи с останалите представители в СОС, само че единствено в случай че има капацитет от тези срещи да се излезе с работещо решение. Тя разясни, че когато каниш някой би трябвало да проявиш почитание към него и да не прекачваш алените му линии.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР