Политическа партия Продължаваме промяната осъжда остро безпочвените критики на г-н

...
Политическа партия Продължаваме промяната осъжда остро безпочвените критики на г-н
Коментари Харесай

ПП към Пеевски: С агресивен ПР и имитация на сила не се управлява

Политическа партия " Продължаваме промяната " осъжда остро безпочвените рецензии на господин Пеевски към премиера акад. Николай Денков. Това оповестиха от партията в своята страница във Facebook.
 
От там показват, че ръководителят на парламентарната група на Движение за права и свободи има неверна самопреценка за ролята му в страната. " Не нападателният ПР и имитацията на мощ, а вдишване на отговорност за ръководството извади страната от порочния цикъл от несполучливи избори, даде ѝ ясна стратегия и посока за работа, обърка и затрудни създаваните с години схеми на зависимости ", прецизират от Политическа партия. От партията на Кирил Петков и Асен Василев са безапелационни, че не престават да извършват задачите си макар всички провокации.
 

 
Припомняме, че тонът сред Делян Пеевски и Николай Денков се изостри преди дни. Повод се трансформира тежката зимна конюнктура, обхванала страната. Тогава депутатът от Движение за права и свободи прикани премиера да си прави работата или да го нномира за министър-председател. По-рано ртази седмица Пеевски още веднъж подлага на критика Денков, че не се оправя със отговорностите си и му подсети, че времето му на премиерския пост изтича. Пеевски нееднократно упрекна министър-председателят в управническа беззащитност.
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР