Полфрийман е в дома на Дирекция Миграция в Бусманци. Директорът

...
Полфрийман е в дома на Дирекция Миграция в Бусманци. Директорът
Коментари Харесай

Младен Маринов Лично Съобщи Голямата Новина За Полфрийман!

„ Полфрийман е в дома на Дирекция „ Миграция ” в Бусманци. Директорът там е издал заповед за насилствена административна мярка - експулсиране от страната, която е в развой. Той има и две забрани от прокуратурата за овакантяване от Република България - по отношение на досъдебното произвеждане и по отношение на лишаването от независимост ”, съобщи Младен Маринов.

В събота Джок Полфрйман ще получи призовката за делото на 23 октомври. Тогава Върховният касационен съд ще реши дали да се преразгледа делото за предварителното му освобождение. Дотогава най-вероятно той ще остане в центъра в Бусманци.

Общественото напрежение и митингите след освобождението на Полфрийман разяснява и правосъдният министър. В поста си във Facebook Данаил Кирилов попита дали един публичен спор може да засегне независимостта на магистрата, откакто той към този момент е отсъдил и е оповестил претекстовете си. Министърът пита още има ли право обществото да реши дали е спазен закона и е реализирана справедливостта? В умозаключение той приканва да не се не помни, че магистратите постоянно са прави, и че обществото им дължи поддръжка, както и отбрана на независимостта им.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР