Полският рефер Шимон Марчиняк се е извинил на Байерн Мюнхен,

...
Полският рефер Шимон Марчиняк се е извинил на Байерн Мюнхен,
Коментари Харесай

Марчиняк се извинил на Байерн: Беше прибързано решение

Полският рефер Шимон Марчиняк се е извинил на Байерн Мюнхен, откакто взе преждевременно решение и свири маркирана от неговия асистент засада. Това се случи секунди преди Де Лихт да вкара топката в мрежата на Реал Мадрид и да изравни резултата в полуфинала на Шампионската лига надълбоко в добавеното време.

Мачът бе извоюван от „ белия балет “ завоюва с 2:1, а по-ранния сигнал на Мачриняк не разреши на ВАР да прегледа обстановката и вероятно голът да бъде зачетен.

Реално грешката бе на страничния арбитър, който маркира засадата преди края на офанзивата.

De Ligt the only one close to being offside and he doesn’t even go up for the header????
— Dean (@D_Mar1988)

„ Реферът свири, което означаваше, че ВАР не може да се намеси, тъй като това се случи преди гола. Мачриняк сподели, че виновността е негова, само че нищо не можем да създадем “, съобщи след мача спортният шеф на Байерн Макс Еберл.

„ Всички искахме немски край. Всички, като се изключи полските рефери. Те признаха грешката си и се извиниха, само че какво може да създадем с извинението му? “, попита риторично Еберл.





След края на мача Томас Мюлер също разяснява обстановката.

„ Това бе бясно съдийско решение. Не знам какво му е минало през главата. За страдание това се случва доста постоянно в Мадрид. Вече ми се случи през 2017 година, когато Кристиано Роналдо вкара два гола от засада, само че тогава нямаше машинация “, сподели Мюлер.

" Съдията беше възпрепятстван от обстоятелството, че съдийства на " Бернабеу ". Трябва да остане самичък със себе си. Това не трябва да се случва на това равнище ", сподели Мануел Нойер.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР