ВАШИНГТОН (AP) — Изследването на космоса създава щастливи служители, федералните

...
ВАШИНГТОН (AP) — Изследването на космоса създава щастливи служители, федералните
Коментари Харесай

Какво удоволствие е да работиш в НАСА. Космическата агенция отново е в небесата в последното проучване на федерални служители

ВАШИНГТОН (AP) — Изследването на космоса основава щастливи чиновници, федералните служащи обичат да работят от у дома като всички останали и организация, която се бори с ниският морал демонстрира усъвършенстване.

Това са някои от акцентите в изследване, оповестено в понеделник измежду повече от милион федерални служащи.

В град, който се върти към федералното държавно управление, годишното изследване за най-хубавите места за работа е деликатно следено годишно събитие, почтено за хвалене — при изискване че сте една от организациите като НАСА или Службата за отчетност на държавното управление, които са оглавили изследването.

Проучването употребява информация от Федералното изследване на мнението на чиновниците на Службата за ръководство на личния състав и е направено от Partnership for Public Service и Boston Consulting Group.

То обгръща 532 федерални организации, в това число 17 огромни организации, 26 междинни организации, 30 дребни организации и 459 подкомпоненти. Класацията излезе за първи път през 2003 година и е изв...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР