Полезните и лечебни свойства на куркумата са познати на човечеството

...
Полезните и лечебни свойства на куркумата са познати на човечеството
Коментари Харесай

Ето я и нея: Тайната рецепта за отслабване с куркума!

Полезните и лечебни свойства на куркумата са познати на човечеството от епохи. Освен за здраве и хубост тя се употребява и като универсално средство за намаляване.

Днес малко на брой знаят тайната на куркумата. За да се отървете от непотребните килограми, е нужно да замените вечерята със специфична напитка с куркума, която за малко време ще докара до забележими резултати.

При верен режим на хранене куркумата има главно и решаващо значение за отслабването. Ако я приемате заран и по-късно водите деен метод на живот, то тя освен ще ви помогне да свалите непотребните килограми, само че и ще ви направи енергични и витални. Освен това усъвършенства настроението.

Рецепта за намаляване с куркума

 Напитка с куркума

За да си приготвите тази неповторима напитка, която потвърдено води до загуба на тежестта, е нужно да кипнете 100 г вряща вода. В нея се поставя една супена лъжица куркума на прахуляк. Разбърква се добре, маха се от котлона и се охлажда. Когато е изцяло изстинала, в сместа се прибавя и една чаена лъжичка същински мед и 2/3 чаши обезмаслено мляко. Разбърква се добре.

С получената примес може пълноценно да се размени всяко съществени хранене, като най-предпочитана е вечерята. Ако не можете без да хапнете нещо, то най-малко ограничете храненето си до 18 часа и след два часа изпийте вълшебната примес.

При приготвянето на сместа има едно главно предписание. Първия ден се стартира единствено с една четвърт чаена лъжичка куркума. Ако не се появяват отрицателни последствия като зачервяване и сърбеж, можете умерено да употребявате куркумата като средство за намаляване.

Ако задачата ви е не толкоз намаляване, а възстановяване на имунитета и здравето, то може да приготвите примес от същите съставки, само че по друг метод. За задачата още веднъж ще са ви нужни куркума, мед и прясно мляко.

Затоплете чаша мляко. Залейте 1/4 чаена лъжичка куркума с топлото мляко и покрийте с похлупак. Оставете да престои за 5 минути. Добавете една чаена лъжичка мед, който може да е захаросан. Изпийте полученото. Това ще ви помогне да сте здрави и щастливи. Сместа може да се приема когато и да е на деня, само че се предлага заран, с цел да е зареден денят ви с сила и позитивни страсти.

 Отслабване

Разбира се, куркумата не е вълшебна и в случай че не измененията питателните си привички, няма по какъв начин да докара до стремежи резултат. Ако желаете да се вталите, от решаващо значение е да обърнете внимание на състава на храната, която всекидневно приемате. Редовните занимания във фитнеса, както и вървенето пешком също спомагат за положителния външен тип. и тонуса.

Източник: gotvach.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР