Покрай скандалната случка настоящата шефка на Нова тв – Вяра

...
Покрай скандалната случка настоящата шефка на Нова тв – Вяра
Коментари Харесай

Преди Малко Телефонът На Гала Звънна, Изпусна Слушалката! Стефчо Не Може Да Я Успокои, Връхлетя Я Най-Големият Й Страх!

Покрай скандалната преживелица актуалната шефка на Нова тв – Вяра Анкова е безапелационна, че предаването „ На кафе “ и по-специално Гала към този момент няма място в ефира. От дълго време Анково следи развиването на формата и към този момент е уверена, че свалянето му ще е най-хубавото за малкия екран.

Досега управлението на частния канал беше склонно на взаимни отстъпки поради околните връзки на Гала с продуцента Маги Халваджиян. Но след последната й изцепка, възможностите й се изчерпаха.

Вяра Анкова е безапелационна, че предаването би трябвало да се замести с различен по-смислен формат, сходен на този, предаван по конкурентната медия със Сашо Кадиев и Деси Стоянова.

Шефката на Нова тв е на мнение, че в този час на феновете ще е по-интересно да схванат какво се случва в страната, а не да се срещнат с следващия вълшебен крем или добавка, или да изслушат следващия роман на някоя от фолкдивите и моделките у нас.

През последните години Гала не може да се похвали с забавни посетители. Те се изчерпват само до Маги Желязкова, Мария, Нелина, Рени, Константин и доктор Папазова.

В редакцията на предаването непрекъснато идват гневни писма от фенове, които приканват Гала да бъде свалена от ефир.

Според слуховете, Вяра Анкова към този момент има любимци, които ще дойдат на мястото на Гала и Стефан. Това са Ева Кикерезова и Георги Любенов, написа Хот сцена.
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР