В предаването Още от деня по БНТ Владислав Горанов Владислав

...
В предаването Още от деня по БНТ Владислав Горанов Владислав
Коментари Харесай

Владислав Горанов: Разумно е Борисов отново да е премиер

В предаването " Още от деня " по Българска национална телевизия Владислав Горанов  Владислав Горанов Владислав Иванов Горанов е министър на финансите. Роден е на 30 април 1977 година През 1999 година приключва от сподели, че е отказал да е лидер на листа на за предварителните парламентарни избори, с цел да не понесе партията му вреди от това, че е глобен за корупция по световния закон " Магнитски ".

Водехме диалог с господин Борисов. Той сподели, че може да понесе тази вреда. Трябва ли цялата акция да бъде - човек от листата " Магнитски " е в листите на? Не би трябвало. Бил съм народен представител доста пъти. Когато не можаха по никакъв различен метод да се опълчват с политически причини нашите политически съперници се пробваха. Аз сега имам неприятна оценка – глобен съм по " Магнитски " и би трябвало да си извървя пътя. Няма да си разреша да пакостя на партията си. Има процедури по механизма, с които мога да ги уверя, че са подведени Аз имам причини пред американското държавно управление. Ще извървя този път, съобщи Горанов.

Попитан за какво съпредседателят на, който също е глобен по " Магнитски ", зае управителен пост в партията си, Владислав Горанов  Владислав Горанов Владислав Иванов Горанов е министър на финансите. Роден е на 30 април 1977 година През 1999 година приключва уточни: " Той е с извънредно мъчително възприятие за правдивост. Така са решили в тяхната партия ".

В отговор на въпрос за политическото бъдеще на някогашния вицепремиер Мария Габриел  Мария Габриел Мария Иванова Габриел е родена на 20 май 1979 година в Гоце Делчев.   През 1997 година приключва Езикова, той означи, че ще я забележим като деен участник в акцията на, а запитан дали е допустимо Габриел да стане министър-председател, добави: Всичко може – в политиката е допустимо всичко, което не опонира на законите на физиката.

Мисля, че е рационално да забележим Борисов още веднъж като министър председател. Той би трябвало да си върне самочувствието за интервала, който е управлявал България като министър председател, тъй като това е интервал на съзидание и на строеж, акцентира Горанов.

Юмрукът би трябвало да бъде свален. Хората видяха, че политика с маркетинг и с неистини не се прави, политика с опълчване не би трябвало да се прави. Ние си извървяхме пътя. Обществото желае непоклатимост в един нерешителен свят, добави той.

Ако би трябвало да приказвам за по-голяма неточност, това е, че оставихме такива шарлатани като да си развяват коня и кучетата. Те оставиха страната в положение на свободно рухване. Влязохме в избори, тъй като съгласно мен и направиха всичко допустимо да ни докарат до тези избори, тъй като смятаха, че ще съумеят да рестартират тяхната легенда за смяната. А тя е като на ало измамниците, които убеждават пенсионерите да си хвърлят парите през балкона, разяснява политикът от.

Той сподели, че не е изключено от партията на Бойко Борисов  Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г още веднъж да договарят за взаимно ръководство с " – ".

Възможно е, би трябвало да се договаря с всички. Единствено не можем да се съгласим с тях, че са морални, по тази причина нашите искания ще бъдат доста по-сериозни. Няма да изключим нито една валенция за партии, които гледат на Запад,каза още Владислав Горанов  Владислав Горанов Владислав Иванов Горанов е министър на финансите. Роден е на 30 април 1977 година През 1999 година приключва, като посни, че тук включва и.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР