Покерът е игра с много лица, много стратегии и още

...
Покерът е игра с много лица, много стратегии и още
Коментари Харесай

Присъстват ли българи в списъка с покер милионери?

Покерът е игра с доста лица, доста тактики и още повече разнородни благоприятни условия за триумф. Не би трябвало да се изненадваме от премиите, които се раздават в покер шампионатите. Ако попитате всеки един специалист, той ще ви каже наложително, че към момента не сме видели най-хубавото разпределяне, не сме видели най-хубавия състезател и най-вероятно няма да успеем да го създадем, тъй като тази игра постоянно ще бъде необятна, изключително откакто видим какви благоприятни условия в действителност се оферират.

Точно това пък може да ни накара да се замислим за идващите по-важни обстоятелства – има ли българи в листата с милионери. Това е добър въпрос, изключително откакто можем с горделивост да заявим, че освен има, само че и един от тях – Стоян Маданжиев, съумява да влезе в книгата с върхове на Гинес за най-голямата облага печелена от Световните серии по покер. Същите предходната година се организираха онлайн и най-вероятно никой не е очаквал точно от Маданжиев да реализира подобен триумф, изключително откакто преди този момент е бил с доста по-скромни триумфи в света на покера.

Това, което би трябвало да знаем, е че Стоян, както и още доста други играчи, са почнали своята онлайн кариера в платформи като тази на и наклонността демонстрира, че по-голямата част от почитателите за почнали своята кариера най-често по случайност, проверявайки шанса си, тествайки опциите на другите покер платформи, а в следствие са решили да се отдадат точно на това развлечение.

Друг роден занаятчия на покера е Димитър Данчев, който е спечелил малко повече от Маданжиев (неговата облага е малко над 3.9 милиона долара), до момента в който Данчев е съумял да инкасира облаги от близо 4.1 милиона $, само че не толкоз стремително, колкото своя сътрудник.

На 3-то място в секцията на родните милионери, изкарали първия милион точно с покер, слагаме и добре познатия Огнян Димов, неговите достижения се пресмятат на 2.2 милиона $. Какво ни демонстрира тази статистика, множеството играчи не съумяват да натрупат своите впечатляващи доходи единствено с наличието в един шампионат, мнозина прекарват години в трупането на опит, само че сигурно не са чак толкоз разочаровани от обстоятелството, че не са станали незабавно милионери. Впрочем точно трупането на опит е най-хубавата ни гаранция за триумф, а с помощта на онлайн платформите, можем през днешния ден да играем с милиони други играчи, пробвайки се да опознаем доста по-добре техните способи на работа.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР