Покана за доброволно изпълнение от продуцентите на Игри на волята“

...
Покана за доброволно изпълнение от продуцентите на Игри на волята“
Коментари Харесай

Скандал: Искат 100 бона неустойка от Тодор от „Игри на волята“

Покана за непринудено осъществяване от продуцентите на „ Игри на волята “ е получил един от най-скандалните участници в шоуто Тодор Желязков-Табуретката. В 7-дневен период той би трябвало да изплати рекордната наказателна клауза в размер на 100 000 лв., научи Lupa.bg.

Поканата до него е пратена от юриста на фирмата-продуцент на шоуто Милен Зарев. Изпълнителен продуцент на „ Игри на волята “ е компанията „ Олд Скуул “ на Нико Тупарев. С тази компания, а не с Нова телевизия, участниците са имали договорни връзки.

Тодор Желязков ще бъде съден по тази причина, че е нарушил контракта си, издавайки детайлности „ от кухнята “ на предаването. Поводът са серия от разкрития, които бурагазлията направи по отношение на „ Игри на волята “. По думите му изискванията в предаването са били ужасни и по никакъв метод не отговаряли на посоченото по контракта. Освен това, не била предоставена нужна здравна помощ. Бургазлията си разреши и серия от упреци и персонални нападки към хора от екипа на продукцията.

Тодор бил предизвестен от продуцентите да не споделя какво се случва в предаването, само че все пак той траял да разяснява в обществените мрежи и медиите злословия от вътре. Така се стигнало и до нотариалната покана с желаното обезщетение. В контракта, който е подписал преди да влезе в „ Игри на волята “, категорично е упоменато, че няма право да разяснява обществено елементи от престоя си в риалитито.

Тодор Желязков бе измежду огромните дразнители в шоуто

В 6-минутно видео, оповестено във Facebook страницата на Петър Низамов-Перата, Тошко и скандалният ловджия на мигранти настояват, че това е опит за изнудване на някогашния участник. „ И аз ще си наема юрист, няма да оставя тази работа по този начин. Те ме изнудват! “, репчи се Тодор.

Тодор се зарича да се брани в съда

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР