Пожарникари извадиха днес още един труп изпод развалините на рухналите

...
Пожарникари извадиха днес още един труп изпод развалините на рухналите
Коментари Харесай

Втори труп бе открит под развалините на рухналите сгради в Марсилия

Пожарникари извадиха през днешния ден още един мъртвец отдолу под руините на рухналите през вчерашния ден две здания в южния френски град Марсилия, съобщи Асошиейтед прес.

Още няколко индивида са безследно изчезнали.

Говорител на противопожарните служби в града сподели, че тялото е на жена. По думите му в издирвателно-спасителната интервенция са взели участие 80 пожарникари, подпомагани от 120 служители на реда. Те са работили цяла нощ измежду отломките, с цел да открият оживели, предава Българска телеграфна агенция.

Двете здания - едната евентуално празна, а другата с обитаеми жилища - рухнаха в понеделник към 9 ч. локално време. Властите в града оповестиха, че празната постройка не е отговаряла на строителните стандарти. Все още не е известна повода за сриването, нито какъв брой хора са обитавали другата постройка.

ТАСС цитира външното министерство на Италия, че италианска гражданка, жителка на град Таранто, е в листата на безследно изчезналите при сриването в Марсилия. Според организацията в обитаемата постройка е имало най-малко 12 индивида. Изчезналите са минимум деветима, само че не е изключено сега на злополуката вътре да са обитавали и бездомници.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР