Пожар изпели дома на мъж, живеещ в Пазарджишко, а сега

...
Пожар изпели дома на мъж, живеещ в Пазарджишко, а сега
Коментари Харесай

Пожар изпепели къщата на мъж от Пазарджишко, нуждае се от добрина СНИМКИ

Пожар изпели дома на мъж, живеещ в Пазарджишко, а в този момент той има потребност от помощ.

Домът на Иван Ненчев в село Славовица горящ на 2 май. За благополучие 74-годишният мъж се избавил, само че цялото му имущество изгоряло. В момента живее в изоставена къща, в която обаче няма условия. " Той се нуждае от неща от първа нужда, съдове, хранителни артикули, мебели, облекла, строителни материали, с цел да се ремонтира най-малко една стая където да живее. Както и от помощ при ремонта в случай че се съберат средства ", написа Силвия Шуманова.

Граждани възнамеряват да слагат кутия за дарения в кафето на село Славовица, а там хората може и да се срещнат с Иват, който е мощно смутен от сполетялата го покруса. " Винаги сте били хора с огромни сърца и съпричастни... Вярвам, че и този път ще е по този начин. Благодаря ви от сърце и бъдете здрави! ", приключва авторката на обявата.

Вижте историята на пострадалия Иван Ненчев, споделена от Силвия Шуманова:

" Привет! Пожар изпепели дома на възрастен мъж! Позволявам си да насочва сегашния зов за помощ и поддръжка на нашия съгражданин Иван Ненчев. Той е на 74 години от село Славовица, и живее самичък. Човекът е възрастен и мощно смутен от нещастието, чийто единственият му дом беше изцяло погубен от зародилия пожар на 2 май. В пожара изгоря цялата къща, всичките му облекла, мебели, покъщнината.

В момента се е настанил в една изоставена къща, в която няма нищо. Получил е няколко облекла и завивки, само че се има потребност от вашата поддръжка! Той се нуждае от неща от първа нужда, съдове, хранителни артикули, мебели, облекла, строителни материали, с цел да се ремонтира най-малко една стая където да живее.Както и от помощ при ремонта в случай че се съберат средства!

Своята поддръжка може да пуснете в кутия, която ще сложат в кафето на селото (Точно на центъра на с. Славовица се намира) и отново там може да получите повече информация за Иван и да се запознаете с него. Винаги сте били хора с огромни сърца и съпричастни към бедите на своите съграждани, и постоянно са давали своята в помощ на потърпевши - всеки съгласно опциите си. Вярвам, че и този път ще е по този начин.Благодаря ви от сърце и бъдете здрави! "



Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР