Пожар е станал снощи в масивната двуетажна сграда на бургаския

...
Пожар е станал снощи в масивната двуетажна сграда на бургаския
Коментари Харесай

Огнен ад в Бургас: Щетите са огромни

Пожар е станал нощес в солидната двуетажна постройка на бургаския бул. „ Проф.Яким Якимов ” №29. Изгорели са мебели за над 300 000 лв.. Самите провали по структурата на постройката са още по-големи като стойност. Това предава " Флагман ".

Снощи малко след 22 ч. комерсиалният обект бе трансфорат в горяща факла безусловно за минути. Повторен оглед от пожарникари към момента не е почнал. Не е ясно какви са аргументите за опостушителния пожар, споделиха от противопожарната работа.



Видео демонстрира по какъв начин всичко лумва за негативно време, даже е нямало опция за навременна реакция на живата защита от автосервиза в съседство. Мехмед Хюсеин Ахмед, представляващ компания „ Делта Мебел Груп ” ЕООД, заяви какви са вредите вътре. „ Изогря всичко, нямам врагове и не позволявам да е конкуренция, тъй като не съм бил нито предупреждаван, нито заплашван. Огънят е тръгнал от входното равнище, аз мисля, че е някакво късо съединяване ”, сподели Мехмед Ахмед.



„ Делта Мебел Груп ” ЕООД е една от първите компании за произвеждане на мебели за вътрешно обзавеждане в Бургаска област. Производствената й база е в Айтос. През последните 5 години производителят имаше проблеми със отговорности към банки, само че шефът сподели, че те са преодолени.

Айтоската компания се намества в пространствата през октомври м.г. – с контракт чартърен. До тогава там се обитаваше различен магазин за мебели – „ Валдо ”.



Според Мехмед Хюсеин стоката вътре е била застрахована. Бързоразрастващият се огън бил поради огромното количество дървени елементи и платове.





Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР