Погребалният агент Георги Енев си призна първоначално за три-четири нелегални

...
Погребалният агент Георги Енев си призна първоначално за три-четири нелегални
Коментари Харесай

Кметицата на Клисура: Енев призна за 50 погребения, след като бе притиснат

Погребалният сътрудник Георги Енев си призна в началото за три-четири незаконни погребения. Това сподели кметският наместник на Клисура Камелия Димитрова. Тя е била поемно лице при установяването на противозаконните погребения край близкото до Банкя с. Клисура.

Както съобщихме, Енев е задържан при опит да зарови тяло в региона на Клисура. Оказва се, че там към този момент са заровени и други хора. На мястото, където са заровени труповете, има следи от влачене. В храстите е открита и обувка, съобщи кореспондент на TrafficNews. Дупките, в които били полагани телата, са дълбоки едвам 40 см.

По думите на Димитрова, откакто бил притиснат от проверяващите, Енев признал за общо 50 погребения. Дали обаче те са публични или незаконни – не зная, разяснява кметският наместник на Клисура пред БТВ.

Тя е писъствала на първите дейности по откриване на престплението. Най-напред било намерено едно тяло в найлон, виждало се е и името. На 3-4 метра били открити още 3-4 тела – едно в найлон, а другите – в одеяла.

Говорителят на Софийска градска прокуратура разяснява, че регионът към момента е отцепен и следствието продължава, ревизират се изказванията на обвинения за към 50 тела, като ао бъдат открити още тела ще бъдат назначени аутопсии и експертизи.

Проверяват се и документите на погребалната организация и тяхната правда.

Както разказахме, локален гражданин описа на Клисура описа, че кучета разнасяли кости от години в селото.

Човекът твърди, че е виждал неведнъж задържаният през днешния ден Георги Енев, който е прекосявал с траурния бус.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР