Погледайте картинката с ключовете за известно време и после изберете

...
Погледайте картинката с ключовете за известно време и после изберете
Коментари Харесай

Изумително точен ТЕСТ: Изберете един ключ и разгадайте какъв сте и какво ви предстои

Погледайте картинката с ключовете за известно време и след това изберете ключа, който най-силно резонира на вътрешното Ви чувство. Вижте надолу смисъла на определения ключ. Можете да превъртите и картинките на обособените ключове, само че без да четете текста към тях, и тогава да изберете – преценете си! Въпреки че този занимателен тест за ключове няма научна аргументация, резултатите могат да Ви изненадат. Задачата Ви е елементарна: Всичко, което би трябвало да извършите, е да изберете някой от посочените по-долу ключове.

Въз основа на това, което се крие във Вашето подсъзнание, определеният от Вас ключ разказва Вашата същина. Въпреки че може от любознание да се изкушите да изберете първото предложение, което видите, въздръжте се! Разгледайте всички оферти и изберете това, което най-вече резонира на Вашето схващане.

Разбира се, че щом един път сте натиснали върху първия определен от Вас ключ, най-вероятно ще се изкушите да разкриете какво се крие зад всеки един от ключовете. Ако това е по този начин, за какво да не изберете втори ключ и да разберете дали резултатите съответстват с някои от Вашите вторични личностни черти?

Въпреки че резултатите могат да не съответстват изцяло с Вашите черти, въпреки всичко има причина да сте създали тъкмо този избор. Замислете се върху това за малко. Възможно е Вашият избор да е кадърен да разкрие загадки, които се крият оттатък Вашето подсъзнание. За тази цел и за до-описване на присъщите за Вас личностни черти – към всеки Ключ има прибавен и един от Големите Аркани на Таро, който би трябвало сами да си го тълкувате – и като наклонност за бъдещото Ви развиване, и като част от описанието на Вашата персона.



Ключ № 1

Вие избрахте най-обикновения и с опростена форма ключ, който няма никакви украси и непотребни украшения. Но, без значение от неговата плоска форма, този ключ в действителност е най-ефективният за отваряне на порти – което е и главната цел на всеки ключ. Това значи, че Вие сте разумен, съдбоносен и доста изчерпателен човек. Все отново, от време на време можете да бъдете нежен и раним, въпреки и под рационално-хладнокръвната ризница.

Карта Таро:

СИЛАТА
Имате надзор над силата си и можете да я насочвате в вярната посока. Ако сте умишлен и виновен, можете да употребявате във Ваша изгода силите.
Успехи в кариерата.
Избягвайте нерешителността – действайте самоуверено! Силата е с Вас!
Преодоляване на трудностите.
Смелост.
(отрицателно значение: спонтанните импулси могат да бъдат неприятен консултант – комбинирайте разсъдъка с интуицията си! )



Ключ № 2

Вие избрахте този доста подобаващ на ключалката ключ, който може да отвори всяка врата в някой магически замък. Това значи, че сте харизматичен, мощен, реформаторски вид персона. Вие доста елементарно получавате всичко, което желаете и Вашите сили са независимостта и нежеланието да се чувствате привързан от обещания – свои или непознати. Вие действате незабавно и изпълнявате на момента.

Карта Таро:

ЖРЕЦЪТ

Интуицията и логическият разум вървят ръка за ръка при Вас. Човек, извърнат към духовното, с дълбоки знания в него. Това може да сте Вие. Може да станете подобен, или да сте на този път, към тази промяна.Помощ от нравствен човек. Духовен преподавател, пристигнал предстоящо или ненадейно. Възможна е и помощ от мощна и авторитетна персона.Успешно образование. Дълбоко персонално осъзнаване. Понякога може да значи сватба. Обръщане към някаква вяра.
(отрицателно значение: в случай че не съумеете да внедрите в живота си интуицията и духовното – няма да имате триумф, без значение защо начинание или обстановка става дума).


Ключ № 3

Вие избрахте ключа с рядката форма. Това значи, че имате доста доверие и постоянно вярвате безусловно в себе си – другояче защо въобще Ви е било да рискувате и да избирате най-странния ключ? Зъбците му са доста измамчиви, тъй че, Вие не можете да бъдете сигурни, дали той ще може да отключи съответната брава. Вие сте решителни и постоянно цялостни с забавни хрумвания. Приемате провокациите, без да се двоумите, животът Ви постоянно е под надзор, и постоянно сте подготвени да потеглите на всяко странствуване, което Ви чака!

Карта Таро:

МАГЪТ

Можете да влияете над материалната реалност по нравствен път – не се съмнявайте в това! Човек, който може да Ви помогне, и който може да въздейства духовно върху материалното. Мислете независимо. Самоувереност с покритие. Имате учредителен гений – не се разпилявайте в персонална неорганизираност! Вашата дисциплинираност е от основно значение за триумфа Ви. Ще намерите нов смисъл в живота си или в негов аспект.

Успех в търговски инициативи, в писане и връзки.

(отрицателно значение: в случай че допускате непотребни взаимни отстъпки – със себе си или с другите – няма да съумеете! Ако проявявате нерешителност – също няма да видите триумф! Пазете се от машинация – само че най-важното – не се опитвайте Вие да мамите! Отлагането не е на положително!)


Ключ № 4

Вие избрахте ключът, който наподобява като четирилистна детелина. Не го ли забелязахте? Това значи, че сте жизнеспособен, освободен и оптимистично надъхан човек, който постоянно гледа и вижда светлата страна на нещата. Бъдете деликатни – от време на време оптимизмът Ви прави импулсивни и малко разсеяни, тъй че може да се окажете в конфликтна обстановка, без даже да го осъзнавате!

Карта Таро:

ИМПЕРАТРИЦАТА

Очертава Ви се прелестно бъдеще и обилие! Успех в начинанията. Просперитет.

Доверявайте се на разсъдъка си! Разширявайте деловите си контакти! Предстои Ви интервал на деятелност.

Материална непоклатимост. Любов, по-дълбока и мощна от предстоящото. Възможна е сватба и щастливо семейство с деца.

(отрицателно значение: по принцип тази карта съвсем няма негативни благоприятни условия, само че въпреки всичко: в случай че не се доверявате на разсъдъка си, може да бъдете излъгани или да се окаже, че преследвате неосъществими цели. Ако прекомерно потискате възприятията си, може да изпуснете любовта на живота си или една огромна опция за по-нататъшно положително развиване.)


Ключ № 5

Четете в рубриката ни ХОРОСКОПИ всевъзможни предсказания и пророчества.

Вие избрахте ключа със комплицираните и заплетени декоративни елементи, същият тип ключ, който се появява във вълшебните приказки и фантазиите. Това значи, че Вие сте изобретателен идеалист с истинска персона и извънредно живо въображение. Вие приемате всичко персонално и от време на време Вашата неповторима персона не е добре призната от близките, което е допустимо да Ви кара да се чувствате изключени от обществото или зле разбрани.

Карта Таро:

ГЛУПАКЪТ

Предстои Ви значим избор в живота. Започвате нов цикъл. Скоро ще откриете свои нови гении и неподозирани качества. А и благоприятни условия.

Имате голям възторг, мощна сила и нестихващо ентусиазъм – продължавайте по този начин! Слушайте вътрешния си глас – той е по-прецизен от гласа на мозъка Ви (логиката).

Внезапно ентусиазъм. Решителност.

(отрицателно значение: в случай че не съумеете да запазите салдото, в случай че проявявате недискретност и заплеснатост, в случай че разпилявате в непотребни неща и старания силата си – няма да съумеете в това, за което сте въодушевени! Просто се въздържайте от излишества!)



Ключ № 6

Вие избрахте класическия ключ. Това значи, че сте разумен и изпълнен с положителни планове човек. Вие притежавате величествени качества за централизация, само че все пак намирате за мъчно да излезете от зоната си на комфорт. Много сте лоялни и нормално очаквате това и от тези към вас. Успеете ли да излезете от зоната си на комфорт – можете да извършите велики каузи!

Карта Таро:

КОЛЕЛОТО НА СЪДБАТА

Една от най-хубавите карти! Премахва негативните въздействия на другите карти, в случай че е изтеглена в композиция. Подсилва положителните смисли на прилежащите карти, в случай че е в композиция. Нов стадий в живота. Внезапен късмет, който би трябвало да се употребява. Успешна договорка или обич от пръв взор.

Щастие, триумф и обилие. Кармична съдба към добра смяна.

(отрицателно значение: съвсем няма такова; може да значи леко закъснение на хубавото, което ще се случи, само че то ще се случи; отвращение за деяние от Ваша страна – единствено това може да Ви забави;)
Източник: tretooko.com
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР