Поетът Константин Трендафилов, който се прочу с музикалното си алтер

...
Поетът Константин Трендафилов, който се прочу с музикалното си алтер
Коментари Харесай

Папи Ханс ухажва дъщерята на Азис

Поетът Константин Трендафилов, който се прочу с музикалното си алтер его Папи Ханс, бе заловен в крачка да ухажва дъщерята на кралят на поп фолка Азис.

Не става въпрос за действителни любовни връзки с щерката на известния поп фолк артист, а за сантименталната драма, разрастваща се в клипа към най-новата му ария. Парчето е шесто поред в неговия „ албум-сериал “ и носи името Samara (Самара).

В смелата колаборация на двамата реализатори Папи Ханс разчупва присъщия си екстравагантен поп през призмата на индийските ритми, а Азис способства с разпознаваемите си вокали, с цел да се получи завладяваща мелодия и може би един от най-забавни и истински планове на артиста до този миг, разясняват от уеб страницата за злословия и всемирски новино Hot Arena.

Парчетата на Трендафилов са част от по-големия му концептуален план за албум-сериал, те са и самобитни епизоди. За тях от особена значимост е видеоклипът, който тук изобразява типична индийска мелодрама но Боливуд. Любовните връзки сред героя на Ханс и дъщерята на Азис – Самара, се завързват точно във видеото-епизод, единствено че не изключително успешно, защото бащата не е най-големият почитател на нейния любовник.



Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР