Подразделението на Meta за игри във Facebook прави видеоразговорите в

...
Подразделението на Meta за игри във Facebook прави видеоразговорите в
Коментари Харесай

Meta добавя 14 безплатни игри, които можете да играете по време на видеоразговори в Messenger

Подразделението на Meta за игри във Фейсбук прави видеоразговорите в Messenger по-интересни с нов набор от безвъзмездни игри, които към този момент можете да играете с приятелите си, до момента в който разговаряте лице в лице, без значение къде се намирате. Функцията се появява много късно, само че е чудесна за бързи сесии на Words with Friends, Mini Golf FRVR и Exploding Kitten).

Най-добрата част от новата функционалност за игри във видеоразговорите в Messenger е какъв брой налични са те за потребителите на Фейсбук. Всичко, което би трябвало да извършите, е да предизвиквате видеоразговор с един или няколко другари, да докоснете бутона за колективен режим в центъра, да изберете бутона Play и по-късно да изберете игра в показаната ви библиотека – не се изисква евакуиране или инсталиране.

През 2018 година Фейсбук започва функционалността за игри с разширена действителност в Messenger, която разрешава на до шест другари да се включат в диалог и да играят игри като Don’t Smile – която, както подсказва заглавието, ви провокира да не се усмихвате, само че това внедряване внася същински мобилни игри, които към този момент са сполучливи отвън Messenger.

Новият набор от игри към този момент е наличен за потребителите на iOS, Android и даже в уеб браузър. В актуалната библиотека включва 14 игри – множеството от които се нуждаят единствено от двама играчи и се чака да се появят още.

Видеоразговорите могат да бъдат превъзходен метод за другарство с другари, до момента в който играете игри, само че в доста платформи липсват лесни способи за започване на бърза, занимателна сесия, без да се постанова диалогът да се популяризира в две услуги или да се провежда шерване на екрана.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР