Подпухналостта на лицето ни причинява неудобство и лошо настроение, особено

...
Подпухналостта на лицето ни причинява неудобство и лошо настроение, особено
Коментари Харесай

А лицето ви е все така подуто: Топ 6 начина да се справите с този проблем

Подпухналостта на лицето ни предизвиква стеснение и неприятно въодушевление, изключително заран. Какво подсказва съществуването на оток по лицето?

Ако наблюдавате отичане на лицето си това също демонстрира и за напрежение във врата, за спънки за оттичане на течностите в региона на шията.

Нека да поговорим за това по какъв начин, с елементарни способи, можете да се отървете от непривлекателното отичане на лицето. Обикновено подпухналостта се вижда след сън. И това е естествено: в последна сметка, до момента в който спим сме в хоризонтално състояние, заради което няма естествено оттичане на течност от главата под въздействието на личното ѝ тегло. Как да премахнете подуването на лицето?

Ще ви оказват помощ 6 извършения

Първото деяние, което е много дейно за унищожаване на отока, а го вършиме без очевидно изпитание: когато се разсъните, ставате и стартирате да се движите, това основава условия за оттичане на непотребната течност. По време на придвижванията ние подтикваме и придвижването на течностите в тялото.

 жена

Ако имате отичане на лицето, това подсказва за напрежение във врата, задръстване на приключването на течност в региона на шията. Ето за какво е належащо да се освободи тази зона. За да постигнете това, разтегнете врата си във всички вероятни направления.

Упражнение номер 1.

Разтегнете предната страна. Опираме едната ръка върху ключицата, другата върху долната челюст. И опъвате нагоре.

Упражнение номер 2.

Разтягаме задната повърхнина на шията и в това време, сякаш, отстраняваме непотребната течност от главата. Задната повърхнина на шията е виновна за подпухналостта на лицето, тъй че би трябвало да ѝ се обърне особено внимание.

Упражнение номер 3.

Поставяме свити ръцете си на тила и се протягаме обратно и встрани. В това упражнение е значимо да не прекалявате и да го вършиме деликатно.

Упражнение номер 4.

Необходимо е да разтегнете субокципиталните мускули, които се намират тъкмо под тилната кост, благодарение на показалците. Започвате от трапчинката, която се намира тъкмо в средата под ръба на тилната кост. Изпълнявате разтягащи придвижвания в страни.

За това упражнение има смисъл да легнете, тъй че шията да е по-отпусната. В легнало състояние отпускаме врата и изпълняваме упражнението със доста изпитание. Може да да изпитате дискомфорт, само че това е обикновено. Разтягайте, до момента в който болката изчезне.

Упражнение номер 5.

Извършвайте диафрагмено дишане, до момента в който стоите на едно място. Когато правим такива придвижвания, заради придвижването на корема и диафрагмата, ние активираме потока на течностите в цялото тяло. Включително - оттичането на непотребната течност от региона на лицето.

 жена

Упражнение номер 6.

Въздействие върху рефлексната точка. Намира се в пресечната точка на две прави линии: едната права линия минава през горния борд на ушната мида, другата през предния борд на ушната мида. Приблизително 1,5 см от тази точка е нужната ни зона. Масажираме с пръсти симетрично, от две страни. Може да усетите лека болежка.

След като завършите оферти елементарен комплекс извършения ще забележите, че лицето ви е станало много по-освежено и подпухването е спаднало.

 
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР