Подобно на мнозина, които прекараха по-голяма част от 2020 г.

...
Подобно на мнозина, които прекараха по-голяма част от 2020 г.
Коментари Харесай

Каква тайна крият изкусителните снимки по бански на Салма Хайек в Instagram

Подобно на мнозина, които прекараха по-голяма част от 2020 година в изолираност, Салма Хайек признава, че ѝ е коствало много старания, с цел да се усеща добре в кожата си.

54-годишната актриса постоянно ни изумява с типа си по бански, който показва със фотоси в Instagram . Ексклузивно за изданието тя споделя, че това е резултат от много усърдие .

Носителката на „ Оскар “ назовава тези фрагменти „ освобождаващи “ и раказва: „ Трябваше да отслабна доста и да упражнявам, с цел да вляза в биниките към края на предходната година “ , като отбелязва, че се е снимала много, откакто е стигнала до размера, който е желала.

„ Радвам се, че направих доста фотоси, нямам позор от това, тъй като беше първата седмица от ваканцията “, споделя Хайек и се майтапи: „ Но след тази първа седмица измина и когато чух, че всички се връщат под карантина, започнах да хапвам още веднъж. “

Това не ѝ пречи да споделя остарели фрагменти от своята отмора. „ Запазих фотосите си, през днешния ден не съм в същото положение, само че адресирам обич на всеки две седмици “ , споделя тя. „ Ще пусна още една. Почти съм ги изчерпала. “

„ На хората им е писнало от това, само че ще им разреша да си починат. Ще си помислят, че нося бикини всеки ден. Не, всички са от едно и също място “ , признава актрисата.
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР