Подобно и на другите големи технологични компании, Amazon работят по

...
Подобно и на другите големи технологични компании, Amazon работят по
Коментари Харесай

Amazon представиха собствен AI чатбот

Подобно и на другите огромни софтуерни компании, Amazon работят по свои AI решения. Последното такова се явява Rufus – образован чатбот, който цели да оказва помощ на клиентите на компанията. Програмата работи сходно на ChatGPT в доста връзки. Тя може да беседва с потребителите, като им обезпечава персонализирани отговори и оферти в подтекста на условията на клиента. За разлика от ChatGPT, Rufus е строго насочен към извършването на покупки в магазина на Amazon. Той е подготвен посредством продуктовия азбучник на компанията, ревютата в магазина и цялата налична помощна информация онлайн.

ZDNet показват, че Rufus ще оказва помощ доста повече от елементарните търсения в уеб страницата. Така да вземем за пример клиент може да го попита:: „ Какво би трябвало да взема поради, в случай че мисля да си върша градина с билки вкъщи? “ или „ Какво би трябвало да взема поради, когато си закупувам USB-C кабел? “.

Засега чатботът е наличен само до стеснен брой консуматори на мобилното приложение на Amazon в Съединени американски щати. Планът на компанията е с времето да разшири качествата на Rufus благодарение на употребяващите го. От компанията считат да му прибавят нови функционалности преди Rufus да бъде пуснат до повече консуматори.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР