Подкрепата за управляващата в Русия партия Единна Русия е на

...
Подкрепата за управляващата в Русия партия Единна Русия е на
Коментари Харесай

Доверието към партията на Путин стигна рекордно ниско ниво, невиждано от години

Подкрепата за ръководещата в Русия партия " Единна Русия " е на най-ниското си ниво от 2011 година , написа " Газета.ru ", съобщи БГНЕС.
Според данните от социологическо изследване на Всерусийския център за проучване на публичното мнение (ВЦИОМ) към 10 август 2018 година едвам 34,9% от жителите на Руската федерация поддържат партията на властта. Причината за загубата на публично доверие е една — непопулярната пенсионна промяна. Основата на тази промяна е повдигането на възрастта за пенсиониране, което провокира същинска стихия от неодобрение - повече можете да научите ТУК!
Неназован източник, непосредствен до Кремъл, твърди, че от управлението на партията се почнали да търсят способи за смяна на отрицателната наклонност, откакто президентът Владимир Путин съобщи, че той персонално не харесва нито един от препоръчаните разновидности за повишение на пенсионната възраст. Руският държавен глава обаче акцентира, че сходна мярка е безусловно наложителна, защото в противоположен случай пенсионната система няма да издържи.
Едно от вероятните решения, което се разисква в Кремъл, е " Единна Русия " да излезе с нови лица.
Въпреки спада в доверието за " Единна Русия ", поддръжката за останалите политически партии остават надалеч по-ниска.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР