Emmerdale ще бъдат завладени от техните телевизии тази вечер, тъй

...
Emmerdale ще бъдат завладени от техните телевизии тази вечер, тъй
Коментари Харесай

Всички известни лица в Emmerdale, които може би сте пропуснали, докато ITV сапунка празнува 10 000-ия епизод

Emmerdale ще бъдат завладени от техните малките екрани довечера, защото хитовата ITV сапунка ще излъчи своя 10 000-ти епизод със селски празник и избухлив шлагер и отмъсти.

В идния епизод Лиам Кавана остава недоверчив по отношение на новата си другарка Ела Форстър, когато тя отхвърля да я снимат на събитието в селото, до момента в който крие огромна загадка. На друго място Чарлз Андерсън ще бъде оставен угрижен, когато синът Итън отсъства и скоро се разкрива, че той е взел участие в удар и бягство, до момента в който се спъва в селото оцапан с кръв и натъртван - с тримата най-вероятни обвинени Кейн Дингъл, Калеб Милиган и Руби Фокс - Милиган следи спектакъла от разстояние.

Също по този начин се чака в 10 000-ия епизод, обичаното агънце Минти на Айзък Дингъл изчезва, което се спуска в голяма група за търсене, до момента в който Мак Бойд и Чарити Дингъл споделят бурна среща в плевня, само че скоро са прекратени от вестника фотограф, който търси Минти. Зрителите, които го настройват, ще бъдат привикнали с техните обичани,...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР