Подготовката на една сватба изисква много време, енергия и пари.

...
Подготовката на една сватба изисква много време, енергия и пари.
Коментари Харесай

Най-кратките звездни бракове

Подготовката на една женитба изисква доста време, сила и пари. За някои звезди обаче да се ожениш не е огромна работа... безусловно.

Долните образци демонстрират най-кратките бракове, почнали с самоувереност и завършили с бърз бракоразвод.

Бритни Спиърс и Джейсън Алигзандър

 Снимка 353779



За мнозина този брак слага началото на падението на Бритни след годините й като " Принцесата на попа ".

След няколко дни диво празненство в Лас Вегас, певицата и приятелят й от детинство Джейсън вземат решение да се оженят със 7-минутна гала, които им коства 70 $. Бракът, почнал в събота, приключва с бракоразвод в понеделник.

Ким Кардашиян и Крис Хъмфрис

 Снимка 353781



Ким обаче няма по какъв начин да се омъжи без цветя и фанфари. Пищната женитба с баскетболиста отбелязва началото на късия им брак, траял 72 дни.

Кармен Електра и Денис Родмън

 Снимка 353782



Шоугърлата и баскетболистът се поддават на лъжливия искра на Лас Вегас и подписват бърз брак там през ноември 1998 година Две седмици по-късно Родмън подава документи за бракоразвод, като твърди, че решението е било безогледно. При посещение в предаването на Опра Уинфри години по-късно, Електра разкрива, че това е бил един от най-лошите интервали в живота й.

Памела Андерсън и Рик Салмън

 Снимка 353783



Женят се през 2007 година и се развеждат два месеца по-късно. Секссимволът и покер звездата обаче се събират още веднъж и женят през 2014 година. Как приключва вторият им брак? С бракоразвод, несъмнено.

Брадли Купър и Дженифър Еспозито

 Снимка 353780



Южна Франция е съумяла да замъгли разсъдъка на един от най-желаните ергени в Холивуд, както и на актрисата от " От мястото на престъплението ". Двамата подписват брак там през декември 2008 година, само че се развеждат четири месеца по-късно.

Франсис Бийн Кобейн и Айсая Силва

 Снимка 353784



Дъщерята на Кърт Кобейн и Кортни Лав е с музиканта повече от пет години, когато вземат решение да се оженят през 2014 година Бракът им продължава 21 месеца, а разводът не е изключително хубав - Франсис и Айсая към момента спорят за една от китарите на Кърт Кобейн, останала в Айсая.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР