Подаръците в английския кралски двор започнаха да се раздават още

...
Подаръците в английския кралски двор започнаха да се раздават още
Коментари Харесай

Неочакваният жест на крал Чарлз към Кейт Мидълтън

Подаръците в британския кралски двор започнаха да се раздават още преди Коледа. След като разбрахме, че кралят е подготвен да заплати защитата на изпадналия си в недружелюбност по-малък брат принц Андрю, последваха и нови щедрости от негова страна.

Крал Чарлз връчи няколко височайши трофеи на хора от директното си обграждане. Най-впечатляващата е тази на Кейт Мидълтън - снаха му става Полковник на ирландската армия, роля, която досега се изпълняваше от брачна половинка й принц Уилям, получил купата през 2011 година

Като такава принцесата на Уелс ще участва на годишното отбелязвана на празника на Свети Патрик с ирландската армия, облечена в зелено - цветът на светеца, и ще би трябвало да вдигне тост с бира гинес. Доста приятни отговорности бихме споделили.
 Снимка 600331
 

Принц Уилям пък получава ролята на Полковник на уелската армия, което е напълно разумно поради това, че той е принц на Уелс. Стана подобен още в деня на гибелта на баба си 8 септември, когато крал Чарлз му трансферира купата.
 Снимка 600333
 

Камила също се снабди с нова роля. Кралицата-консорт е Полковник на гренадирите - купа, с която до скоро се кичеше принц Андрю. След обвиняванията към него в полови похищения над малолетни и връзката му с Джефри Епстейн, всичките му трофеи и привилегии бяха отнети от кралица Елизабет.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР