Под ръководството и надзора на Районна прокуратура – Силистра се

...
Под ръководството и надзора на Районна прокуратура – Силистра се
Коментари Харесай

Силистренски криминалисти задържаха двама за наркоразпространение

Под управлението и надзора на Районна прокуратура – Силистра се води следствие за държане на високорискови наркотични субстанции без съответно позволение – закононарушение по член 354а, алинея 3, т. 1 от Наказателен кодекс. Установена е съпричастността на 34-годишен мъж към закононарушението.

Предстои след разбор на събраните досега доказателства той да бъде притеглен към наказателна отговорност и арестуван за период до 72 часа с оглед довеждането му пред съда за установяване на мярка за неотклонение. Наблюдаващият случая прокурор ще внесе искане за налагане на най-тежката такава - „ задържане под стража “.

При планувани полицейски дейности, към 15:20 часа, на 4 януари 2024 година, лек автомобил е спрян за инспекция в село Средище. Под седалката на 34-годишен пасажер са открити и конфискувани общо 504,5 грама метамфетамин. Мъжът е арестуван неотложно. Задържан е също и 59-годишният лидер на транспортното средство. На същия е взета кръвна проба за проучване съществуването на алкохол или опиати.

Работата по случая продължава и все още.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР