Почти веднага след като НАП пусна очакваното с голямо нетърпение

...
Почти веднага след като НАП пусна очакваното с голямо нетърпение
Коментари Харесай

Въпросите заваляха: Проверих се в НАП, излезе, че ИМА изтичане на мои данни... И сега какво?

Почти незабавно откакто Национална агенция за приходите пусна предстоящото с огромно неспокойствие приложение, хората започнаха всеобщо да ревизират дали са измежду тези, чиито персонални данни са част от изтеклите след хакерската офанзива. Но отговорът, който се получава, не задоволи съвсем никого.

Колкото всеобщи са питанията, толкоз всеобщи са и отговорите, че ИМА изтекли персонални данни на лицето при инспекция по ЕГН. Да, обаче това " ИМА ", изписано с огромни букви, е единственият отговор, който организацията дава. 

Мнозина споделиха в обществените мрежи, че са разочаровани, тъй като не се дава отговор нито какви тъкмо данни за тях за изтекли, нито пък се дава някаква информация би трябвало ли и какво би трябвало да вършат. " ИМА непозволено разкрити данн... И какво в този момент?! ", това е въпросът, който всеобщо си задават българите сега. За страдание, отговорът към този момент остава неразбираем. При това тъкмо толкоз, колкото и преди да се пусне приложението за инспекция на уеб страницата на Национална агенция за приходите. 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУК  0  1 ас (преди 2 минути) Рейтинг: 17959 | Одобрение: 6999 е по какъв начин какво теглиш онлайн заем и след това се правиш че не си ти. Напиши коментарИме:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР