Почти няма човек, който да не знае коя зодия е

...
Почти няма човек, който да не знае коя зодия е
Коментари Харесай

Кажи ми в кой знак е Луната ти, за да ти кажа каква си: зодия Дева - I част

Почти няма човек, който да не знае коя зодия е – знакът, в който се е намирало Слънцето сега на раждането му.

Много значим за описанието на характера обаче е и знакът, в който се намира Луната при раждането – този знак демонстрира по какъв начин реагираме прочувствено, от какво имаме потребност, с цел да се усещаме добре, какви сме в интимните връзки.
Още от Астрология  бистра Какво да чакаме от Меркурий през месец септември?  Изгрев кафе Седмичен хороскоп за 11-17 септември: следва мощен и сполучлив интервал  дом фон интериор Как наподобява мечтаният дом на всяка зодия  Есен очила мода жена Дневен хороскоп за неделя, 10 септември
Ако да вземем за пример сте зодия Овен и се чудите за какво все вършиме взаимни отстъпки – нещо, нетипично за вашата зодия, може би имате Луна във Везни или в Риби.

Комбинацията от слънчевия, лунния знак и асцендента дава една много цялостна картина за вашия темперамент и прекарвания.

Кой е вашият Лунен знак, можете да ревизирате ТУК.

Дори и да не знаете точния си час нa раждане, можете да употребявате приблизителна такава. Луната обитава в един знак приблизително към два дни и половина и по тази причина часът не е толкоз значим.

Представяме ви характерностите на представителите на зодиакалния знак Дева в другите лунни позиции:

Дева с Луна в Овен

И в фамилията, и на работното място вие сте моторът на измененията. За вас е мъчно да бездействате, а и няма да ви се отрази добре – нещо от вътрешната страна все ви „ дръжка “ да търсите решения на проблеми, да поправяте всякакви неща и да търсите нови благоприятни условия. Когато имате някакво предпочитание, мъчно проявявате самообладание – може да сте невъздържани, а не получите ли мечтаното, да се тръшкате като малко дете. Не е изключено обаче тази част от личността ви да остава по-скрита и да я разкривате единствено пред най-близките. Научете се да не реагирате импулсивно и да проявявате здрав разсъдък. Освен това оставете хората да вземат решение сами своите проблеми и не ги припирайте – евентуално те имат потребност от повече време, с цел да схванат по какъв начин да работят.
 b
Дева с Луна в Телец

С каквото и да се заемете, вие го изпипвате до съвършенство, тъй че безспорно качеството на работата ви е почтено за възхишение. Всичко го виждат, с изключение на вие – за вас евентуално достиженията ви в никакъв случай не са задоволителни. Спрете се и се оценете уместно, тъй като в противоположен случай в никакъв случай няма да си дадете време за отмора, а това ще се отрази зле на здравето ви. Освен че сте огромен експерт в своята област, на вас може да се разчита – поемете ли ангажимент, спазвате го непременно. Едва ли има някакъв работен, фианнсов или битов проблем, който може да ви се опре. Опитайте се да не задълбавате толкоз в детайлите и да се издигате отвреме-навреме над всекидневните грижи, като вършиме нещо единствено за наслаждение, а не тъй като ви носи изгода.
 b
Дева с Луна в Близнаци

Вие сте надарени с комбинативен разум и мощни аналитични качества. Любознателни сте, доста неща знаете и най-важното – успявате да приложите наученото, тъй че са служи на вас и на близките. Обичате да поддържате връзка, а би трябвало ли да анализирате някаква информация или факт, надали има по-добри от вас – ще видите и най-малката детайлност. Намерете метод да релаксирате и да давате отмора на мозъка си, с цел да не си докарате проблеми с нервите. И не се тревожете толкоз за щяло и нещяло – оставете и другите хора, а също и ориста да свършат част от работата. Всякакви действия, в който можете да употребявате острия си разум и огранизаторските си умения, са подобаващи за вас.
 b
Дева с Луна в Рак

Вие сте радушен и съчувствен човек, който съвсем в никакъв случай не отхвърля помощ. Вкъщи вършиме какво ли не за обичаните си хора, а в работата се грижите за комфорта на сътрудниците си и те постоянно ви споделят терзанията си. За вас са подобаващи специалности, свързани с обслужването или грижите – може да вземем за пример да сте здравна сестра или възпитател в детска градина. Внимавайте обаче, тъй като има риск много хора да се възползват от добротата ви или пък да няма на кого да разчитате, когато самите вие имате потребност от разтуха и поддръжка. Грижите се повече за себе си и не позволявайте на околните си да изискват от вас да сте непрекъснато на тяхно разположение.
 b
Дева с Луна в Лъв

Вие сте шедър и милосърден човек. В работата може да влагате доста усърдие и сила, само че с цел да се чувствате добре, би трябвало да ви правят оценка по достолепие и даже в някакво отношение да сте център на внимание. Не правят оценка ли качествата и напъните ви, ще търпите до един миг – след това ще потърсите друго поле за изява. Би било добре, в случай че се занимавате с по-творчески действия или най-малкото да влагате нещо от себе си в това, което вършиме. Честно казано, и със сухите сметки ще се справите, само че в случай че липсва креативният миг, с времето ще изгубите възторг. Хубаво е човек да ви има за другар и сътрудник – постоянно бихте помогнали, също така обичате да се забавлявате и се доста открити.
 b
Дева с Луна в Дева

Малко са хората, които са по-критични към себе си и към обкръжението си от вас – вие имате извънредно високи стандарти и тъкмо око за всяка неточност или недостатък. Тези ваши качества са много потребни в работата, изключително в случай че би трябвало да поправяте нещо или работите с обстоятелства и числа, само че във взаимоотношенията може да ви донесат огромни бели. Научете се да приемате хората и светът такива, каквито са – несъвършени, тъй като в противоположен случай може да останете съвършени и... сами. За вас е доста мъчно да се отпускате и да се наслаждавате, поради което страдате от вътрешно безпокойствие, а оттова и от здравословни проблеми. Запишете се на йога или курс по медитация – по този начин ще се научите да отпускате съзнанието си.
 b
Очаквайте и втората част на материала - с информация за Дева с Луна във Везни, Скорпион, Стрелец, Козирог, Водолей и Риби.
За още потребни и практични публикации харесайте страницата ни във Фейсбук ТУК За вашия дневен, седмичен и месечен хороскоп, направен персонално от професионалните ни астролози, изтеглете нашето мобилно приложение ТУК
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР