Почти не съществува българин, който да седне на трапезата без

...
Почти не съществува българин, който да седне на трапезата без
Коментари Харесай

Когато разберете това, НИКОГА няма да купите кетчуп от магазина

Почти не съществува българин, който да седне на трапезата без кетчуп или майонеза. Като, че ли тези два соса са неизменима част от всекидневието ни. Обожаваме метода, по който овкусяват храната ни, само че в никакъв случай не се замисляме върху това дали в действителност са нездравословни за организма ни.

Днес ще ви разкажем малко повече както за кетчупа, по този начин и за майонезата. Ще се опитаме да ви споделим на какво разчита производителят в процеса на произвеждане и за какво в действителност тези два соса не са по никакъв начин потребни за нас.
Какво поставят в кетчупа и майонезата и за какво да не ги консумираме
Всъщност това са едни от най-вредните храни, които можем да си купим от магазина. Лекари са безапелационни, че тези два продукта съдържат редица нездравословни субстанции, които не трябва да сервира на организма си.

Диетолозите поучават хората да употребяват колкото се може по-малко майонеза. Ако в миналото се зачетете в етикета върху опаковката, ще ви стане ясно, че единствената натурална съставна част, присъстваща в този артикул, е слънчогледовото олио. Майонезата съдържа извънредно доста нишесте и консерванти, от които би трябвало да страним.

Положението с кетчупа е съвсем същото. Много малко производители оферират артикули, чието наличие на доматено пюре е повече от 5%. Сами можете да си извършите умозаключение какво в действителност консумираме.
 Ако желаете кетчупът да е като купешкия, сложете му тези подправки! Ако желаете кетчупът да е като купешкия, сложете му тези подправки!
Понякога е невероятно да открием идеалния кетчуп в магазина, който да дава отговор на всичките ни гурме желания. Има случаи, в които...

Вместо домати, в опаковката участват захар, нишесте, вода, винена киселина, лимонена киселина и всевъзможни други нездравословни добавки.

Много от типовете кетчуп, които се оферират по магазините, съдържат оцветителя „ Кармин ”, който в действителност е рисков за човешкото здраве.

Следващият път, когато решите да си купите някой от тези два соса, не забравяйте да четете изписаното върху етикета. Замислете се дали в действителност имате потребност от всички тези добавки или предпочитате сами да си го приготвите вкъщи.

Още от ПОЛЕЗНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР